REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



Pro langą matau krintančias snaiges. Gražu žiūrėti, kaip jos krisdamos žaidžia viena su kita, kol pasiekia žemę . Pagaliau atėjo tikra žiema!  Gurkšnoju karštą, žemuogėm kvepiančią arbatą... Kažkodėl taip gera ir ramu širdyje. Lyg ir nieko nenutiko, bet akys šypsosi, nujaučia kažką gero…

REKLAMA
REKLAMA

Šis metų laikas – stebuklingas, kupinas gerų emocijų ir vilties… Šv. Kalėdos - šventė, kuri pradžiugina niūrią žiemos kasdienybę ir nors daugelis piktinasi, kad ši šventė – komercinė, tačiau man ji yra tiesiog mažutė džiaugsmo diena, kai būni su tau brangiais žmonėmis, keitiesi dovanomis, gražiais linkėjimais... Kai tiesiog nori pradžiuginti kitą.

REKLAMA

Kiekvienas žmogus Kalėdas supranta ir jaučia savaip… Vieniems tai chaoso metas, kai parduotuvės ūžia nuo žmonių gausos, visur skamba kalėdinės dainos  ir „vaidenasi“ Kalėdų Seniai… kiti neįsivaizduoja Kalėdų be sniego, varveklių bei pasakų, kaip tariamas Kalėdų Senis įlipa kaminu į namus ir tyliai palieka dovanas… O dar kitiems - tai ramybės ir susikaupimo metas,  buvimas su mylimais žmonėmis.

Man Kalėdos - tai džiaugsmingas metas, kai  norisi būti su šeima ir artimaisiais, kai norisi visą dėmesį skirti tik jiems – mylimiems žmonėms. Taip pat, tai apmąstymų metas, kai suvedu tarsi metinę  ataskaitą, ką padariau naudingo, ką pasiekiau. Juk tai laikas, kai užbaigiami visi seniai pradėti darbai ir ruošiamasi naujai pradžiai…

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat neįsivaizduoju Kalėdų be laiško Kalėdų Seneliui  - tai jau tapęs smagus paprotys. Juk širdyje Kalėdų senis visada egzistuoja. Be to, neveltui sakoma, kad turime užrašyti savo visus norus, siekius ant lapo, tuomet jie tikrai išsipildys praėjus kažkokiam laiko tarpui....

Taigi mano Laiškas Kalėdų seneliui  jau paruoštas…

Mielas, Kalėdų Seneli,

Sparčiai artėja  Kalėdos – stebuklų metas, kitaip sakant, Tavo darbymetis.  Smagus  šventinis šurmulys mieste stiprėja su kiekviena diena… Žavu. Kažkodėl šis metų laikas – stebuklingas, kupinas gerų emocijų. Nors pastaruosius kelis metus buvai mane šiek tiek apleidęs, bet tikiuosi šiais metais manęs tikrai nepamirši! Juk žinai, kaip stipriai Tavęs laukiu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visus metus buvau labai gera, daug dirbau, mokiausi, stengiausi tobulėti ir daryti viską, jog jaustųsi, kad prasmingai  gyvenu…  Per metus buvo daug ko  -  buvo dienų, kai norėjosi rėkti iš laimės ir pasakyti kaip visus myliu, pasitaikė ir tokių dienų, kai norėjosi tyliai pranykti…

Sutikau  daug naujų žmonių, kurie tapo svarbia mano gyvenimo dalimi, bet nepamiršau ir senų draugų, su kuriais visada gera susitikti.  Sugebėjau džiaugtis viskuo ir stengiausi, kad kiekviena diena būtų kupina žavesio.

REKLAMA

Nebijojau naujos veiklos, pavyzdžiui, keletą mėnesių rašiau „blogus“, nors žinai, kad tai man ne lengviausias dalykas, bet džiaugiuosi pabandžiusi ir įamžinusi nors keletą žavių gyvenimo momentų.

Kaip matome, visi dažniausiai organizuoja gerumo akcijas tik prieš Kalėdas, bet aš stengiausi padėti silpnesniems, kuriems reikia pagalbos, meilės ir šilumos, visus metus. Ne kartą bendravau su vaikais, kurie šiame pasaulyje yra  be mamos ir tėčio, visai vieni… Ne tik apsikeitėme šypsenomis , bet ir pasidalinau  dalele savo džiaugsmo.

REKLAMA

Visgi šiais metais neprašysiu tavęs daug… Man nebereikia nei pliušinių žaislų, nei kokių materialių dovanų…  Tiesiog, Kalėdos – tai  toks metas, kai meilė, gerumas tvyro ore…  Noriu, paprašyti tavęs,  jog pasirūpintum visomis vienišomis širdimis. Noriu, jog visos vienišos širdys surastų savo antrąsias puses ir būtų laimingos…

Juk tai metas, kai reikia būti su artimaisiais ir mylimaisiais. Meilė yra reikalinga, nes jeigu bus meilė, tai bus ir gera nuotaika, jeigu bus gera nuotaika, tai mielai ir dirbsime, jeigu gerai dirbsime - bus ir pinigų… Kaip sakant, turėsime visko, ko reikia!

Neužtruk!

Labai lauksiu,

Tavo Kalėdinė,

Ernesta



Linkiu visiems širdyje tikėti Kalėdų seneliu ir jo laukti!  Ir jeigu  nespėjote   parašyti jam laiško, tai paskubėkite.  Tikėkite  juo ir jis jus aplankys. Juk Kalėdos – stebuklų metas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų