REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taupumo sumetimais spalio viduryje apšvietimą miesto gatvėse stipriai sumažinusi Kauno miesto savivaldybė laikysis kauniečiams duoto pažado - nuo Kalėdų iki Trijų Karalių bus šviesiau. Kol kas daugumoje gatvių šviečia ne visi šviestuvai: kai kuriose - tik kas antras ar trečias, kitose - lempos įjungtos tik vienoje gatvės pusėje.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl tokio taupymo ir jo padarinių, kai nemažai žmonių buvo automobilių sužaloti prastai apšviestose perėjose, yra ir jose žuvusiųjų, miesto vadovai susilaukė gausybės pasipiktinusių kauniečių priekaištų.

REKLAMA

Tačiau, kaip Eltai yra sakęs miesto savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas, kitos išeities iš krizinės situacijos nepavyko rasti. Todėl teko paklusti energetikų raginimui taupyti, nes vien tik VST savivaldybė buvo įsiskolinusi net 1,7 mln. Lt. Panaši savivaldybės skola už suteiktas paskolas susidarė ir miesto apšvietimo įmonei. Neseniai savivaldybei pavyko 300 tūkst. Lt sumažinti skolą VST.

Nuo sausio 6-osios miesto gatvėse vėl bus tamsiau, nes iš naujo įsigalios griežtas lėšų taupymo režimas, juolab kad ir elektra bus pabrangusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų