REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuva – išradingų žmonių kraštas: naujų meno madų kūrėjas, kaunietis Gytautas Balkevičius nusprendė apdovanoti skandalingąją „Olialia“ pupytę Oksaną Pikul už jos „stebuklingas krūtis“. Ne kartą visuomenę savo projektais nustebinęs dailininkas be apdovanojimų nepaliks ir „žydrojo berniuko“ Ruslano Kirilkino, vyrą prie Seimo bučiavusio parlamentaro Roko Žilinsko bei „žvaigždžių žvaigždės“ Antano Šampano arba kitaip tariant Antano Nedzinsko.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę G. Balkevičius su prigesusia dainininke ir politike Liveta Kazlauskiene žada apsilankyti Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriuje – pataisos namuose. Čia jaunieji nusikaltėliai turės galimybę ne tik susitikti su Kalėdų seniu, bet ir išmokti, kaip iš nereikalingų daiktų „kurti meną“.

REKLAMA

„Paskui šį meną planuojame įteikti žinomiems žmonėms – Oksanai Pikul, Ruslanui Kirilkinui, Antanui Šampanui, Rokui Žilinskui bei dar kai kuriems politikams“, - žada G. Balkevičius.

Dailininkas sako, kad savo projektu siekia „paslydusį“ jaunimą sudominti šiuolaikiniu menu, jo raiškos galimybėmis. Be to, jaunieji kaliniai galės iš arčiau pažinti garsiąsias Lietuvos šou žvaigždes.

 „Jie galės žvaigždėms padėkoti už jų kančias – ypač Oksanai už stebuklingas krūtis, per kurias ji tiek daug prisikentėjo. Juk dabar tereikia tik išgerti limonado ir iš karto užauga stebuklingos krūtys, kuriomis džiaugiasi jau ne viena Lietuva, o pusė Europos“, - paskalų portalui Paspausk.lt sakė netradiciniais projektais garsėjantis G. Balkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, gerumo ir atjautos nusipelnė ne tik paprasti Lietuvos žmonės, bet ir kenčiančios mūsų žvaigždės, todėl didžiųjų švenčių išvakarėse jiems ir bus skiriamas didžiausias dėmesys.

Balsas.lt primena, kad „Olilia pupytės“ savo naujas krūtis jau demonstravo  PACHA klube. „Vakaro žinių kalendoriaus“ pristatymo vakarėlyje.

„Olilia pupytės“ kalendoriaus pristatymo vakarėlyje, Vilniaus klube PACHA. Olialia.lt nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų