REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anksčiau laidoje „Puikusis šou“ Vytautui Šapranauskui asistavusi Ieva Stasiulevičiūtė  tapo „Playboy“ modeliu. Naujausiame numeryje Ieva su kita vilniete Aleksandra pozavo sesijai „Elektrošokas“. Apie šį nuotykį su Ieva telefonu kalbėjomės ankstyvą rytą. Mergina dar buvo lovoje, šalia girdėjosi iš TV ekrano šeštadienio vakarais skambantis vyriškas balsas: „Sakyk, kad šalia tavęs – Artūras Jomantas“.

REKLAMA
REKLAMA

Ar humoras tau atrodo seksualus?

Žmogus be humoro jausmo neturi jokių šansų prie manęs arčiau prisiartinti. Juk vien tik iš jo gali spręsti apie pašnekovo intelektą, vertybes.

REKLAMA

Ko reikia, kad per kūną nubėgtų elektra?

Tai tikrai nėra išvaizda. Šiurpuliukai pradeda bėgti, kai vyras bendraudamas atsiskleidžia. Jeigu jis yra žmogiškas ir nuoširdus (tokių šiais laikais reta), o temos, apie kurias gali kalbėti, neužsibaigia automobilių markėmis, jis tikrai sugeba įelektrinti.

Ar fotografuojantis su nuogais kabeliais oda nešiurpo?

Tikrai nebijojau, nes „Playboy“ – patikimas vardas, žinojau, jog tikrai niekas nesodins pakabinto kilimo fone, ant taburetės. Nuotraukomis esu patenkinta, buvo smagu. O šiurpuliukai bėgo tikrąja to žodžio prasme – pozuoti vien su bateliais buvo vėsoka.

REKLAMA
REKLAMA

Galėtum išsiversti be elektros?

Jeigu kalbėtume banaliai, pasakyčiau: užtenka artimo žmogaus šalia, kad sušildytų. Tačiau iš tiesų be elektros sunku – net skrebučio su uogiene pasiskrudinti negali. O kai esi alkanas, tai ir meilė ne taip rūpi.

Fotosesija „Elektrošokas“. Play Boy nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų