REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę modelių agentūra „Olialia Models“ dar labiau išplėtė ir taip jau ilgą savo partnerių užsienyje sąrašą. Agentūros vadovė Rūta Bartašiūtė pranešė, kad „Olialia Models“ pradeda bendradarbiavimą ir su „Trump Model Management“ agentūra, įsikūrusia Niujorke, kuris laikomas viena pagrindinių pasaulyje mados sostinių.

REKLAMA
REKLAMA

„Trump Model Management“ agentūros savininkas yra garsus verslininkas, vienas turtingiausių pasaulio žmonių Donaldas Trumpas, o šios agentūros prezidentė Corinne Nicolas taip pat gerai žinoma asmenybė mados pasaulyje.

„Olialia Models“ dar labai jauna agentūra – atsidarėme tik vasarą, tačiau jau galiu drąsiai didžiuotis tuo, ką pavyko pasiekti: užmezgėme bendradarbiavimą su trisdešimčia modelių agentūrų iš viso pasaulio, tarp jų ir pačiomis garsiausiomis: „Elite“ ir „Flash“ (Italija), „Nathalie“, „Ford“ ir „Metropolitan“ (Prancūzija), „Louisa Models“ ir M4 (Vokietija), „Satoru“, „Zucca“ ir „Voice“ (Japonija), MDI (Korėja), „Andrews Models“ (Malaizija), „View“ (Ispanija), „Erberk“ (Turkija), „Mannequin“ (Singapūras)... Taip pat džiaugiuosi agentūros modeliais – turime ne tik naujų, labai perspektyvių merginų, bet ir jau patyrusių modelių. Ir šiuo metu kelios merginos sėkmingai dirba užsienyje, o kitų nuotraukas galėjo išvysti ir lietuviškų mados leidinių skaitytojai“, - pasakojo R. Bartašiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų