REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausį startuosiančiame naujame LNK šou „2 minutės šlovės“ dalyvius vertins ne tik publika, bet ir komisija. Kelias iki šlovės bus ilgas: juk nugalėtojo laukia net 40 tūkstančių litų.

REKLAMA
REKLAMA

Naujoje LNK laidoje šlovės ištroškę dalyviai iš pradžių pasirodys prieš pulteliais apsiginklavusią publiką. Jeigu per dvi minutes daugiau nei pusė publikos norės, kad šou tęstųsi, dalyvis bus praėjęs patį svarbiausią – publikos testą. Tada jie pateks į komisijos rankas.

REKLAMA

Keturi komisijos nariai turės nuspręsti, ar dalyvis vertas patekti į projekto finalinį etapą ir turi potencijos nugalėti projekte. Komisija vertins ne tik tai, ar žmogus yra talentingas, bet ir ar jo idėja verta scenos.

Naujojo šou „2 minutės šlovės“ komisijoje dirbs dainininkė Violeta Tarasovienė, humoristas Vitalijus Cololo ir laidų vedėjas Algis Ramanauskas - Greitai.  Ketvirtasis komisijos narys paaiškės netrukus.

REKLAMA
REKLAMA

„Kad išlaikytum dėmesį dvi minutes, mano, galva, turi šokiruoti. Pavyzdžiui, gali groti klozeto dangčiu. Reikia daryti tai, ko nedaro niekas. Aš vertinsiu paprastai: man turi būti gražu ir gera“, - sako Vitalijus Cololo. 

„O man svarbu talentas, - prieštarauja Violeta Tarasovienė. – Aš esu už profesionalumą, nesvarbu, kas būtum, barmenas ar šaltkalvis. Reikia viską padaryti taip, kad būtum geriausias“.

Ką Violeta galėtų rodyti laidoje, jeigu nebūtų galima dainuoti ir šokti? „Bet ką, kam labai ilgai ruoščiausi ir treniruočiausi. Gal rodyčiau, kaip keptuvėje vartau blynus?“, - juokiasi Violeta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ką bedarytum, daryk geriau ir pasiimk 40 tūkst. litų prizą“, - kviečia griežtasis Algis Ramanauskas, kuris komisijoje atstovaus progresyviąją kultūrą .

Beje, kiekvienas komisijos narys vieną kartą per laidą galės vetuoti publikos sprendimą ir leisti dalyviui pasirodyti dar kartą.

Kad dalyviams butu saugu, jie turės savo advokatą - žaidimo vedėją Vytenį Pauliukaitį.  

„Naujas šou „2 minutes šlovės“ ypatingas tuo, jog čia nebūtinai turi būti talentingas, svarbu turėti idėją, kaip išlaikyti publikos dėmesį ir tai padaryti gerai. Gali dainuoti, gali rodyti močiutės nuotraukas – svarbu nenusibosti“, - sako šou vedėjas Vytenis Pauliukaitis. 

„2 minutės šlovės“ – jau sausio mėnesį per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų