REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo to, kokius piešinius danguje išraižė žvaigždės tą akimirką, kai gimė tautos vadas, priklauso ir visos šalies likimas. Jei ne likimas, tai bent jau artimiausi metai. „Balsas.lt savaitė“ pasirinko keturis svarbius Lietuvai žmones ir paklausė astrologės P. Kelertienės, kas laukia šių politikų ir visos Lietuvos 2010 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Šalies ateitis: geri darbai bus slopinami

Kiti metai Lietuvai bus geresni nei besibaigiantieji. Tiesa, irgi problemiški. Mūsų šalis pagal horoskopą yra Žuvys, o kitais metais šiame ženkle dominuos Vandenis. Vadinasi, bus ir sunkių, sudėtingų momentų. Apskritai planetų padėtis Lietuvai yra palanki, o geriausias laikas – pirmoje metų pusėje.

REKLAMA

Galima sakyti, kad nuo pavasario turėtume jausti bent jau palengvėjimą. Tai gali būti šioks toks ėjimas iš krizės, tačiau dar nereiškia, kad ji bus įveikta. Tai tik lipimas iš duobės. Tad pirmąją metų pusę reikėtų pasistengti įgyvendinti kuo daugiau gerų projektų, pertvarkų. Tai atneš tik naudą ir gėrį.

2010-ųjų vasara Lietuvai – tarsi „ne į temą“. Ženklų išsidėstymas visiškai neatitiks bendrosios metų charakteristikos, dominuos Avinas. Jupiteris, Uranas, labai svarbios planetos politikams ir politikai, visą vasarą bus opozicijoje. O tai reiškia permainas, netikėtumus. Tad liepos pabaigoje ir rugpjūtį galime sulaukti to, ko visiškai nesitikėjome. Tai perversmų laikas.

REKLAMA
REKLAMA

Neatmestina, kad tai gali reikšti ir valdžios griūtį. Tauta ir valdžia. Šios kategorijos vasarą labai atsiskirs ir sustiprės. Tiesa, ir politikų pusėje gali vykti didelis susiskaldymas. Geriausiu atveju, pasitelkus diplomatiją, to galima išvengti. Blogiausia, kas gali nutikti, – žalingas, visa griaunantis konfliktas tarp politikų ir tautos.

Verta atkreipti dėmesį, kad visa tai susiję su liaudies sąmoningumo pakilimu, kai kiekvienas pajunta atsakomybę už valstybės likimą ir nori įsikišti. Yra ir ryškesnių galimo maišto požymių. Gerai, kad vasara − atostogų metas: niekas pernelyg nesiorganizuos, tačiau revoliucingos ir maištingos pusės tikrai sustiprės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trumpai tariant, antra metų pusė Lietuvai bus dvilypė. Viena vertus, nauda ir geri dalykai, kita vertus, visa tai bus slopinama, užgniaužiama. Kitaip tariant, gera pradžia, kurios pabaigą bus labai sunku užtvirtinti.

Be kita ko, Lietuvą labai veiks ir prezidentės horoskopas.

Dalia Grybauskaitė, LR prezidentė

Gimimo data: 1956 03 01

 Zodiako ženklas: Žuvys

Juodas darbas arba problemos

Sunkus kelias ir nemažos problemos, gal net didelė žiniasklaidos nemalonė, o geriausiu atveju – visa kadencija pasmerkta juodam darbui. Ateinantis pusmetis bus lemtingas. D. Grybauskaitė buvo inauguruota ypač nepalankiu metu: tarp dviejų Mėnulio užtemimų. Pagal klasikinę astrologiją tai blogas ženklas, reiškiantis, kad politiko kelias bus sunkus, o jo vadovavimo periodu galimos nemažos problemos. Vis dėlto kartais tariamą, o kartais tikrą ryžtą rodančios D. Grybauskaitės, kaip valstybės galvos, situacija yra dvilypė: ji priklauso ne tik nuo inauguracijos datos, bet ir nuo gimimo datos. Šalies vadovės 2010-ųjų gimtadienio horoskopas yra geras: Jupiteris dovanoja realią jėgą ir sėkmę, suteikia tvirto tikėjimo savo jėgomis. Merkurijus karališkame laipsnyje suteikia galimybių priimti teisingus, nors galbūt ne visada populiarius sprendimus.

REKLAMA

Iki 2010 metų liepos ji gali daug ką nuveiki Lietuvos labui ir užsitikrinti sėkmę ateityje. Deja, paskutinėmis birželio dienomis Juodasis Mėnulis įeis į Žuvų ženklą, kuriuo judės iki kitų metų balandžio. Situacija priklausys nuo to, kaip sustiprėjo šalies vadovės pozicijos pirmąjį pusmetį: šio laikotarpio darbų kokybė lems antrosios metų pusės įvykius. Visą pavojingąjį periodą Žuvims geriausia pralaukti giliai dugne. Merkurijaus paskatinti nauji ir puikūs sumanymai reformuoti bei pakeisti sunkią ekonominę Lietuvos situaciją dėl Juodojo Mėnulio įtakos gali lemti, kad jos žodžiai ir sumanymai bus suvokti iškreiptai, ir D. Grybauskaitė gali patekti į rimtą žiniasklaidos nemalonę.

REKLAMA

Draugai ir priešai: paramos  gali tikėtis iš Jaučių, Mergelių bei Dvynių (I. Degutienė!). Tačiau Dvynių vertėtų pasisaugoti. Dvilypiai Dvyniai gali ne tik padėti, bet ir pakenkti. Kaip ir Žuvys, Ožiaragiai bei Šauliai.



Irena Degutienė, Seimo pirmininkė

Gimimo data: 1949 06 01

 Zodiako ženklas: Dvyniai

Karjerai – lemtingas metas

I. Degutienei kiti metai karjerai lemtingi. O gera ta lemtis ar bloga − priklausys tik nuo jos pačios. Dvyniams nuo 2010 metų birželio 6-osios prasideda angeliškas laikas, taigi pirmoje metų pusėje politikei greičiausiai atsiras reali galimybė pakilti karjeros laiptais. Dera prisiminti, kad politikė ne vieną sykį buvo minima kaip galima premjero Andriaus Kubiliaus įpėdinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto vasarą I. Degutienei reikėtų pasisaugoti, galbūt net išvykti atostogauti: tuo metu ji gali padaryti klaidų, kurios brangiai atsieis.  Lietuvai žadamos netikėtos ir maištingos visuomenės reakcijos, o p. Irenos planetų išdėstymas įspėja: neapgalvoti politiniai sprendimai, spontaniški pasisakymai,  neteisingi visuomenės atžvilgiu veiksmai gali užtraukti liaudies nemalonę ir paversti ją maištingų visuomenės nuotaikų auka. Gera žinia yra ta, kad Baltasis Mėnulis, būdamas Seimo pirmininkės Saulės ženkle, suteiks pakankamai vidinės šviesos ir išminties, ir ji sėkmingai išlaikys šį žvaigždžių siųstą išbandymą. 

REKLAMA

Draugai ir priešai: šįmet geriausia atrama Dvyniams bus to paties ženklo atstovai, pagalbos gali tikėtis ir iš Mergelių. Rekomenduojama nesipykti su Avinais.

Gediminas Vagnorius, buvęs premjeras

Gimimo data: 1957 06 10

Zodiako ženklas: Dvyniai

Suvokia tautos lūkesčius, pasirūpins finansiniu stabilumu

G. Vagnoriaus Baltasis Mėnulis yra Skorpiono ženkle − ten, kur Lietuvos Respublikos horoskope pozicijas yra užėmęs Juodasis Mėnulis. Politiko Venera − ant šalies Jupiterio ir Baltojo Mėnulio, todėl ras priemonių pasirūpinti finansiniu stabilumu, kuris artėjančiais metais šaliai bus būtinas. Sutapimas ar ne, tačiau politikas šiuo metu vienija jėgas − kurią nauja partiją. Kadangi Jupiteris persidengia su Lietuvos Baltuoju Mėnuliu, kuris simbolizuoja tautą, G. Vagnorius turi dovaną suvokti tautos lūkesčius. Gali turėti puikių sumanymų, puikių idėjų ir net sukurti puikių būdų, jas įgyvendinti. 

REKLAMA

2010-ieji Dvyniams yra susiję su karjera. Jie suvoks savo pagrindinius tikslus, bus verčiami siekti profesionalumo ir karjeros aukštumų. Sunkūs G. Vagnoriui gali būti sausio ir liepos mėnesiai  − tuo metu geriau nepriimti svarbių sprendimų. Tačiau nuo birželio 6 dienos, kai Baltasis Mėnulis įeis į Dvynių ženklą, kuriame liks iki metų pabaigos, ateis laikas atskleisti savo geriausius bruožus ir daryti geriausia, ką gali. 

Draugai ir priešai: G. Vagnorius turėtų vengti po Žuvų ženklu gimusių žmonių ir labiau pasikliauti Skorpionais, Liūtais bei Mergelėmis.



Kęstutis Masiulis, Seimo narys

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gimimo data: 1957 03 23

Zodiako ženklas: Avinas

Svarbiausia – tinkami partneriai

Kiti metai politikui žada netikėtumų ir iliuzijų, o pavasarį lengva susikompromituoti. Tačiau viso to galima išvengti tinkamai renkantis partnerius.

K. Masiuliui pastarieji metai buvo labai sėkmingi, tačiau 2010-aisiais jis turėtų pasverti kiekvieną savo sprendimą, atidžiai rinktis draugus – tai padės išvengti pavojų. Baltasis Mėnulis Svarstyklėse – nuoroda į sėkmingą partnerystę. Politikui svarbu apgalvoti kiekvieną savo veiksmą, niekuo aklai nepasikliauti.

REKLAMA

Kovas, balandis, liepa, rugpjūtis – netikėtumų ir permainų metas, tad patartina neskubėti ir gerai apgalvoti naujus pasiūlymus. Geriausia tuo metu tęsti pradėtą veiklą. Vasarą K. Masiulis gali sulaukti intriguojamų, netikėtų ir iš pirmo žvilgsnio labai gerų pasiūlymų, tačiau nereikėtų skubėti jų priimti – svarbu  gerai viską apmąstyti.

Draugai ir priešai: Patartina paisyti kritikos ir įspėjimų, išgirstų iš Skorpionų. Iš Žuvų gali sulaukti pagalbos, bet to neįvertinti. Turi būti atidus patarimams, gautiems iš Ožiaragių. Šauliai gali teisingai pasakyti, ko gyvenime nereikia. Vandeniai gali suklaidinti.  Pagalbos įgyvendinat idėjas galima tikėtis iš Dvynių ir Liūtų.



Eltos nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų