REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marcusui Brownui iš „Žalgirio“ gimė sūnus

Kauno „Žalgirio“ legionieriaus Marcuso Browno šeimoje šis savaitgalis buvo ypatingas – būtent per jį pasaulį išvydo krepšininko sūnus, pasak tėčio, atrodantis taip pat nuostabiai kaip jis.

REKLAMA
REKLAMA

M. Browno žmona sekmadienio rytą krepšininkui padovanojo pačią geriausią kalėdinę dovaną – sūnų, kuriam tėveliai išrinko Carterio vardą. Naujagimio svoris – 2,9 kg, o ūgis – 56 centimetrai. Tiek sūnelis, tiek M. Browno žmona jaučiasi gerai, o juos akylai prižiūri visa šeima. Artimiausiomis dienomis jie bus išrašyti iš ligoninės.

REKLAMA

„Jau mačiau sūnaus nuotraukas. Carteris ne tik panašus į mane, bet ir toks pat gražus kaip jo tėtis Marcusas“, – džiaugsmingą akimirką sau įprasto humoro jausmo neprarado žalgirietis, sekmadienį prisidėjęs prie „Žalgirio“ pergalės VTB lygos rungtynėse Taline su vietos „Kalev/Cramo“ komanda.

M. Brownas su nekantrumu laukia susitikimo su naująja atžala. Carteris ne pirmasis M. Browno vaikas – krepšininkas turi ir 6 metų amžiaus dukrelę Kianni.

Kauno „Žalgirio“ administracija, krepšininkai, treneriai sveikina M. Browną ir linki, kad sūnus užaugtų sveikas, stiprus ir suteiktų daug laimės bei džiaugsmo akimirkų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų