REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lufthansa“ dar kartą didina savo skrydžių iš Lietuvos skaičių vasaros sezono metu. Nuo kovo 28 d. „Lufthansa“ pasiūlys šešis papildomus savaitinius skrydžius tarp Vilniaus ir Frankfurto – taigi iš viso 13 savaitinių skrydžių tarp Lietuvos ir Vokietijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiamės, kad savo klientams galėsime pasiūlyti dar geresnius skrydžius iš Lietuvos į Vokietiją ir visą pasaulį“, – sako Baltijos regiono padalinio generalinis direktorius Matthias Hinze. Be to, „Lufthansa“ vasaros sezono metu šiam reisui naudos didesnius orlaivius – „Airbus A320“ ir „Boeing 737-300“. „Taigi skrydžiuose tarp Lietuvos ir Vokietijos bus maždaug 20 procentų daugiau vietų. Šitai garantuos mūsų keleiviams dar daugiau lankstumo užsisakant skrydžius“, – sako Matthias Hinze.

REKLAMA

„Lufthansa“ didina paslaugų skaičių ne tik Lietuvoje, bet ir visame regione. 2010 m. įvedus vasaros skrydžių grafiką, pirmaujanti Europos oro linijų bendrovė taip pat pasiūlys kasdienius skrydžius į Miuncheną iš Talino. Papildomas miestas padidins skrydžių tarp Estijos ir Vokietijos skaičių nuo 7 iki 14 savaitinių skrydžių. „Lufthansa“ tuomet pasiūlys kasdien skristi į Miuncheną ir Frankfurtą „Airbus A319“.

Dar neseniai „Lufthansa“ taip pat skelbė didinanti skrydžių iš Rygos į Frankfurtą skaičių ateinančių vasaros atostogų metu. 2010 m. nuo liepos 19 d. iki rugpjūčio 28 d. „Lufthansa“ pasiūlys iki 7 papildomų savaitinių skrydžių šiuo maršrutu.

Iš viso vasaros metu Vokietijos vežėjas siūlys iki 41 savaitinio skrydžio iš Lietuvos, Estijos ir Latvijos į Vokietiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų