REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį, gruodžio 19-20 dienomis, Vilniuje vyks kasmetinės tarptautinės šunų parodos. Šiemet parodų „Vilniaus žiema“ ir „Kalėdinė taurė“ metu – ne tik įprasta keturkojų ekspertizė ringuose bei visose parodose pristatoma šou programa, bet ir daugiau pramogų tiek parodų dalyviams, tiek žiūrovams.

REKLAMA
REKLAMA

Abiejų parodų, vyksiančių  „Litexpo“ parodų centre, metu veiks net dvi fotografijų  parodos, kurių pagrindinė tema, be abejonės, keturkojai žmogaus bičiuliai. Šeštadienį daug dėmesio bus skirta jauniesiems šunų mylėtojams – tarpusavyje varžysis geriausi Lietuvos ir užsienio jaunieji vedliai (čempionatas). Vaikai ir jaunuoliai nuo 7 iki 18 metų demonstruos savo meistriškumą parodant geriausias šunų savybes teisėjams bei publikai. Sekmadienį Lietuvos kinologų draugija „Auksinėmis širdimis“ tradiciškai apdovanos žmones, labiausiai nusipelniusius kinologijai bei gyvūnų globai 2009-aisiais.

Kiekvienoje iš savaitgalį  vyksiančių parodų dalyvaus beveik 2000 šunų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos, Lenkijos, Estijos, Suomijos, Rusijos bei kitų šalių. Kalėdinės šunų parodos Vilniuje vyksta šeštus metus ir jau tapo ne tik įdomiu, naudingu renginiu, bet ir tradicine susitikimo, metinių pasiekimų aptarimo vieta Lietuvos ir užsienio kinologams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų