REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norime pristatyti populiariausių aktorių dešimtuką, kurį išrinko svetainė International Movie Data Base. Taigi kuo domėjosi didžiųjų ekranų stebėtojai labiausiai? O gal jūs manote, kad šie aktoriai neverti būti dešimtuke? Pažiūrėkite ir pasidalinkite savo nuomone!

REKLAMA
REKLAMA

10.Ryanas Reynoldsas

(praėjusiais metais 25 vieta)

Šio aktoriaus „žvaigždė“, rodos, ėmė spindėti kur kas ryškiau, nei kada nors anksčiau.   Filmas „Proposal“  dėl jo vaidybos pradėtas vadinti „vasaros hitu“. Be to, aktoriui buvo pasiūlytas vaidmuo X menuose.  R. Reynoldsas pralenkia tokius žymius aktorius kaip Leonardas DiCaprio (14 vieta), Tom1 Cruise (17 vieta) bei Nicolasą Cage'ą (21 vieta).

REKLAMA

9.Zooey Deshcanel

(Praėjusiais metais 50 vieta)

Vaidmuo filme „Days of Summer“ tikrai padėjo šiai jaunai aktoriai išpopuliarėti. Juk iš penkiasdešimtos vietos į dešimtuką patekti tikrai reikia daug pastangų.



8.Dakota Fanning

Aktorė užaugusi Holivudo filmavimo aikštelėse. Jau nuo mažens D. Fanning vaidindavo geras ir padorias  mergaites. Tačiau labiausiai aktorė išgarsėjo po „Twilight Saga: New Moon“ filmo, kuriame vaidino kartu su seksualiuoju Robertu Pattinsonu bei gražiąją Kirsten Stewart.

REKLAMA
REKLAMA

7.Christian Bale'as

(Praėjusiais metais 2 vieta)

C. Bale'as visiems pažįstamas aktorius. O jei kas ir nepažįstate, tai šis „vyrukas“ vaidino Ketvirtame terminatoriaus filme „Terminator: Salvation“ bei visai neseniai pasirodžiusioje juostoje su Johny Deppu „Publick Enemies“. Rodos, praeitais metais jam sekėsi geriau, mat aktoriaus reitingas nukrito net per penkias vietas. Tačiau į dešimtuką pateko

 

6.Bradas Pittas


(Praėjusiais metais 4 vieta)

Oskarą laimėjęs už Bedžiamino Buttono rolę filme „The Curious Case of Benjamin Button“ jis tapo ekstravagantiško kino chuligano, režisieriaus Quentino Tarantino sukurtu personažu  filme „Inglorious Bastards“. Deja, B. Pittas nukrito į šeštąją vietą. Nors, niekada negali žinoti ar tik po artėjančių Oskarų jo reitingas nešoktels. Mat juosta „Inglorious Bastards“ nominuota net keliose kategorijose.



5.Tayloras Lautneris

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiausią susidomėjimą keliančių aktorių penketuką pradeda Tayloras Lautneris iš liaupsinamos sagos „Twilight“. Aktorius, suvaidinęs indėnų genties vilkolakį, netikėtai aplenkė Holivudo „senbūvius“. Lakstantis be marškinėlių ir demonstruojantis savo raumeningą kūną T. Lautneris susilaukė daug dėmesio. Ypač merginų.

4.Megan Fox

(Praėjusiais metais 7 vieta)

Terminatorių aktorė pastaruoju metu yra ne tik pkalbų objektas. Naujausiame siaubo filme „Jennifer's body“ pasirodžiusi žavinga būtybė  susilaukė gausaus žiūrovų dėmesio. Nėra ko stebėtis – seksualioji M. Fox traukia ne tik žiūrovų, bet ir dainininkų akį. Visai neseniai atlikėja Rihanna pareiškė, kad nori suvaidinti M. Fox meilužę. Argi tai ne pasisekimas?

REKLAMA

3.Johny Deppas

(Praėjusiais metais 1 vieta)

Aktorius J. Deppas visą laiką buvęs Top'o viršūnėse pagaliau nurungtas. Dabar besitenkinantis trečiąją vieta  aktorius nė trupučio nenusimena. Mat visai neseniai spaudai sakė, jog jis nesupranta kodėl jis gauna tiek daug apdovanojimų ir puikuojasi pirmose Top'ų vietose. Nepaisant aktoriaus nuostabos, po filmo „Public Enemies“ aktorių spauda praminė „Seksualiausiu vyru, kuris vis dar gyvas“.

2.Kirsten Stewart

(Praėjusiais metais 8 vieta)

Nenuostabu, kad  „garsiausios pastarųjų metų meilės istorijos“ aktorė nuo savo „romeo su ilgomis iltimis“ atsilieka tik viena vieta. Suvaidinusi ryžtingąją Isabella Swan  K. Stewart įsiveržė į antrąją vietą be didesnio vargo. Ją aplenkė tik seksualusis Robertas Pttinsonas, užėmęs pirmąją vietą.

REKLAMA

1.Robertas Pattinsonas

(Praėjusiais metais 33 vieta)



Pagaliau priartėjome prie pirmosios dešimtuko vietos. Žavus, seksualus ir geraširdis vampyras Edwardas Cullenas. Tikriausiai niekas nė neprisimena, kad būtent šis vyrukas, prieš smarkiai išpopuliarėdamas „Twilight“ sagoje, vaidino garsiausioje ekranizuotoje pasakoje „Harry Potter and the Goblet of Fire“. Čia aktoriui atiteko antraeilis Cedrico Diggory'io, protingo ir gražaus raganio, Harry'o Potterio varžovo vaidmuo. Iškarto po „Twilight“ R. Pattinsonas tikrai tapo geidžiamiausiu jaunikiu.

Parengta pagal imdb.com. Scanpix nuotr.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų