REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viešumoje dėl savo nenusisekusio gyvenimo santykius su vyru besiaiškinanti „Olialia“ pupytė Marina Daščenko ne tik nesirūpina savo mažamete dukra, bet ir yra melagė. Tokį erotinėmis sesijomis ir lėkštomis dainomis pagarsėjusios Marinos paveikslą piešia jos sutuoktinis Andrejus Daščenko, ateityje žadantis papasakoti dar daugiau skandalingų faktų apie savo mylimą (jau nebe?) žmonelę.

REKLAMA
REKLAMA

Savo namuose santykių negalintys išsiaiškinti Daščenkos dabar bėga iš vienos televizijos laidos į kitą ir pasakoja apie savo nenusisekusį gyvenimą. Bulvarinė laida „Super L.T.“, kurią veda visų galų meistras Jogaila Morkūnas ir nelaimingą santuoką išgyvenusi buvusi manekenė Violeta Repčenkaitė, „Olialia“ pupytės gyvenimui nepagailėjo net kelių laidų iš eilės.

REKLAMA

Šią savaitę laidoje Marina žada piktintis, kad jos sutuoktinis pagrobė jų mažametę dukrą. Negana to, moteris tikina, kad dar gyvenant kartu, vyras jai esą trukdydavo tinkamai prižiūrėti mažylę. „Aš galėčiau nuvežti tą vaiką į darželį, bet jis man net savo mašinos neduoda“, - laidos žurnalistams dėstė jaunoji mamytė.

Tokiais teiginiais pasipiktinęs Andrejus laidai „Super L.T.“ pateikė skirtingų rimtų įstaigų išduotus raštus, kuriuose nurodoma, jog dukra visada rūpinosi būtent tėvas. Be to, į mažylės lankomą darželį nuvykę laidos žurnalistai išgirdo dar daugiau šokiruojančių faktų iš Daščenkų šeimyninio gyvenimo. Darželio direktorė prasitarė nemaloniai nustebinta Marinos elgesio. Dar labiau ją stebina, jog mažylė ir ją, ir auklėtojas vadina mama... Taigi, aiškėja (?), kad Marina galėjo meluoti, nes... motinišką rūpestį iškeitė į paparacių blykstes ir pusnuogių dainininkių pasižiūrėti į koncertus susirinkusius paauglius.

Beje, Marina žurnalistams yra sakiusi, kad jos vyras jai kerštauja, nes esą ji kreipėsi į teismą dėl skyrybų ir Andrejų apkaltino nuolatiniu smurtavimu namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų