REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje dar neregėtas realybės šou „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ šį šeštadienį kviečia į ypatingą tiesioginį finalą. Nuotykiai ir iššūkiai neatrastiems perlams jau baigėsi. Pagaliau garbaus amžiaus sulaukę brangakmeniai nušvis tikrosiomis spalvomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Projekto dalyvės per šį laikotarpį patyrė daug intrigų, netikėtumų ir gerų emocijų. Pats metas nuspręsti, kuri iš likusių dvaro gyventojų verta žaviausios damos titulo. Finale atsidūrė trys didžiųjų miestų atstovės – Ona iš Vilniaus, Genovaitė iš Kauno ir Irena iš Klaipėdos. Taigi žiūrovų ir projekto dalyvių laukia ne tik šauniausios damos rinkimai, bet ir trijų didžiųjų miestų kova“, – šypsosi TV3 laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

REKLAMA

Jau šį savaitgalį, gruodžio 19 dieną specialiu laiku 17.10 val. „Lietuvos perlų“ žiūrovai tiesiogiai balsuodami išrinks pačią žaviausią brangakmenio titulo vertą močiutę.

„Trys damos finalininkės jau dabar repetuoja savo pasirodymus ir neslepia visos norinčios tapti šauniausia Lietuvos močiute. Kiekviena dama į dvarą žada atsivežti nemažą anūkų palaikymo komandą. Be to, dėl garbaus titulo kovojančias moteris atvyks palaikyti anksčiau dvarą palikusios, ir į finalą nepatekusios dalyvės. Aš savo ruožtu taip pat pateiksiu specialius linkėjimus trims ypatingoms finalistėms“, – intriguoja dvaro Madam.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesioginėje „Lietuvos perlų. Šauniausios damos rinkimų“ transliacijoje TV3 žiūrovų laukia ne tik specialus močiučių pasirodymas, bet ir ryškiausių Lietuvos scenos žvaigždžių muzikiniai sveikinimai. Visiems Lietuvos perlams dainuos Inga Valinskienė, „Neo“, „69 danguje“, „Yva“  ir kiti žinomi atlikėjai.

Tiesioginis „Lietuvos perlų“ finalas prasidės ir tikroji dama paaiškės šį šeštadienį, gruodžio 19 dieną, 17.10 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų