REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorius Colin Firth (49) pripažino, kad dažnas Holivudo aktorius yra netradicinės seksualinės orientacijos. Tačiau nerašytos kino pramonės taisyklės verčia aktorius slėpti šią informaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausiame filme "A Single Man" Firth vaidina homoseksualų koledžo profesorių ir tikina, kad tradicinės orientacijos vyrui nesudėtinga filme kurti gėjaus personažą.

REKLAMA

Tačiau Colin Firth tikina, kad Hollywood'e aktoriams gėjams itin sunku, nes norėdami išlikti, jie turi slėpti savo orientaciją, praneša agentūra "Wenn".

"Jei tradicinės orientacijos aktorius filme vaidina gėjų, tai ne tas pats, kas iš tikrųjų būti aktoriumi gėjumi. Manau, kad vis dar yra tam tikrų seksualinių tabu, todėl ir prisipažinti gėjams sunku. Žinau, kad kai kurie Holivudo aktoriai sąmoningai slepia savo orientaciją", - sakė aktorius.

Apie sudėtingą aktorių gėjų padėtį jau anksčiau kalbėjo Rupert Everett (50), įgarsinęs filme "Shrek The Third" princą Žavųjį. Mat kai jis prisipažino esąs homoseksualas, staiga sumažėjo pasiūlymų filmuotis. Be to, jis patikino, kad dauguma aktorių apie savo netradicinę seksualinę orientaciją nekalba, nes paprasčiausiai nori apsaugoti savo karjerą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų