REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Kur pirmą kartą galėjo nuskambėti Jeano daina? „Ko gero Toge, mano tėvo namuose. Dėdė dainavo bažnyčios chore, todėl ir mane pamokė dainuoti.

REKLAMA
REKLAMA


Afrikoje visi vaikai žaidžia futbolą, žaidžiau ir aš. Ko gero dėl to nepradėjau dainuoti, ėmiausi sportininko karjeros“, - sako Jeanas Claude'as Edorhas, būsimasis LNK „Žvaigždžių duetų“ dalyvis. Išvaizdus, sportiškas ir modeliu dirbantis afrikietis po Naujųjų netrukus uždainuos duetu su seksualiųjų merginų grupe „69 danguje“.

REKLAMA


Meilės į Lietuvą atviliotas Jeanas dabar dirba treneriu sporto klube. Kažkada jis buvo perspektyvus bėgikas, dalyvavęs net Atlantos olimpiadoje. Tačiau Jeanui visada atrodė, kad jis gali dainuoti. „Bandžiausi pas muzikos prodiuserį Martyną Tylą. Jis pakvietė Sashą Song, padainavau. Jie išklausė, sakė, kad balsas geras“, - pasakojo Jeanas Claude'as Edorhas.


Tamsiaodis sportininkas dainuos su „69 danguje“ merginomis. „Jos labai gražios. Viena gražesnė už kitą“, - gyrė Jeanas. Vyriškis prisipažįsta, kad šiuo metu neturi širdies draugės. Spauda neseniai aprašė skaudžią Jeano meilės istoriją – jis į Lietuvą atvažiavo paskui gražuolę lietuvaitę, kuri netrukus jį paliko ir ištekėjo už sporto komentatoriaus Lino Kunigėlio.


„Tikrai nebandysiu „kabinti“ „69 danguje“ merginų. Visos jos turi antrąsias puses. Labai negražu atimti moterį iš kito vyro“, - kalbėjo sportininkas, prisimindamas savo karčią patirtį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų