REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV gyvo garso koncertas „Gyva idėja. Gyvos Kalėdos“ nustebins Lietuvą

Gruodžio 17 dieną, Vilniaus klubą „New York“ apgaubs smagūs, gyvos muzikos akordai. Čia visų susirinkusiųjų laukia nemažai staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos ryto TV filmuojamas gyvo garso kalėdinis koncertas „Gyva idėja. Gyvos Kalėdos“ pritraukė nemažą būrį Lietuvos žvaigždžių bei jaunųjų talentų. Prie projekto prisijungė tokios Lietuvos „žvaigždės“ kaip Rondo, Taja, Stano, 69 danguje, ilgokai scenoje nesirodę „Amberlife“, Igoris Kofas, Soliaris, Asta Pilypaitė,  Eva ir kt.

REKLAMA

Projekto vadovė D.Virbilaitė  iš Londono pasikvietė telvizijoje jau spėjusį išgarsėti akordeonistą Martyną Levickį, kuriam talkins viename šokių projekte dalyvaujantys Artur ir Vikrorija Bajor, cirko artistė Greta Jurkonytė rodys unikalų ugnies šou . Atlikėjams talkins: D. Praspaliausko lengvosios muzikos orkestro pagrindinė grupė, D.Žebrausko, pramogų pasaulyje žinomo „Skruzdėliuko“ vardu, šokėjų komanda. Kartu su žinoma atlikėja Donata dirba Všį „Muzikos perlai“ direktorė Raimonda Jagminaitė ir teatro vadybininkė Živilė Ručytė. Merginos tikisi,jog šis renginys ne tik praskaidrins niūrią krizės ir gripo iškamuotų lietuvių nuotaiką, bet ir privers pakeisti nuomonę apie populiariosios muzikos atlikėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Lygiai prieš metus, gruodžio 17 dieną, startavę gyvo garso muzikiniai projektai „Gyva idėja“ šįmet švęs metukų gimtadienį. Dar tuomet, projekto autorė, dainininkė ir laidų vedėja Donata Virbilaitė sakė, kad šie idėjiniai projektai gali ir „užsilenkti“, tačiau visomis jėgomis tikėjo sėkme ir yrėsi į priekį.

„Gyva idėja. Gyvos Kalėdos – tik trečiasis mūsų renginukas, tačiau žinant, kad jo vystymąsis priklauso tik nuo asmeninėje kišenėje turimų finansų ir draugiško atlikėjų požiūrio į gimusią idėją, mums sekasi neblogai“, - su optimizmu kalba projekto vadovė. Panašu, kad skeptiškai į projektą žiūrėję žmonės turės nusivilti – „Gyva idėja“ šais metais peraugo į kalėdinį, televizijos filmuojamą koncertą. „Esu beprotiškai laiminga, kad tiek daug scenos „grandų“, žinomų veidų, stilistų, scenografų, įmonių ir tiesiog draugų tiki manimi ir mano inicijuojama veikla. Noriu įrodyti, kad populiarioji muzika gali būti profesionaliai paruošta, skambanti gyvai ir varžytis su kitais muzikos žanrais.“, - sako buvusi realybės šou dalyvė, teigianti, kad pati praėjo nemažą konkurenciją, investavo didelius pinigus į tai, kad išliktų ir galėtų kažką gero ir naudingo duoti ir  atlikėjams, ir klausytojams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų