REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio vakarą „Rožių kerų“ studijoje netrūks anekdotų, juokų, šypsenų ir žavingų merginų charizmos. Šį kartą TV3 laidos vedėjas užduos sudėtingą, tačiau įveikiamą klausimą  – „Kurią dalyvę galime pavadinti žavinga, talentinga ir linksma“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kad jos visos yra žavios ir turi talentą, tai jau ir taip aišku, kitu atveju „Rožių kerų“ minkštasuoliuose nesėdėtų. Tačiau kuri iš jų turi spinduliuojančią charizmą, kurią būtų sunku nuslėpti, kuri turi aštrų protą ir gerą humoro jausmą, sužinosime jau visai netrukus“, – sako Leonardas Pobedonoscevas-Leo.

REKLAMA

Jeigu studijoje susirinkusiems vyrams sunkiai seksis atskleisti moterų puikiąsias savybes, jiems į pagalbą antradienį 20.10 val. skubės baltasis ir juodasis džentelmenai. Gerojo vaidmuo atiteko Vytautui Rumšui jaunesniajam, o blogojo – Arui Vėberiui. Jų rožių dalybos taps lemiamos.

„Aš manau, kad talentas yra ne talentingojo nuopelnas, o Dievo palaima“, – sakys Rūta Ščiogolevaitė, kuriai tą vakarą komisija negailės pagyrų.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrai prisipažins, kad jie visi apie žymią dainininkę TV3 laidos „Lietuvos talentai“ teisėją, buvo visai kitokios nuomonės ir po šios laidos ji pasikeitė.

„Rūta ikoninis pavyzdys. Ji žino ko nori ir tai daro. Ji žino ką nori pasakyti ir tai pasako. Ji šiuo metu yra „ant bangos“ ir jos nėra per daug. Ją visuomet malonu matyti ir ji visur tinka. Be to, ji moka būti vis kitokia“, – moteriai komplimentų negailės Gediminas Jaunius.

Jam pritars ir Džiugas, kurį įtikino dainininkės „matamorfozė“, tad jis prisipažins, kad apie Rūtą sužinojo daug naujo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes sužinojom daug naujo ir gero. Kad ji ne tik puikiai dainuoja, bet ir humoro jausmą turi, o dar pažiūrėjus ką ji prieš dvi laidas išdarinėjo, visai abejonių nekylą“, – sakys Džiugas.

Už ką vyrai taip girs Rūtą ir kuri dalyvė taps charizmatiškiausia, TV3 žiūrovai „Rožių keruose“ sužinos antradienį, gruodžio 15 dieną 20.10 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų