REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės pasieniečiai sulaikė du naujus Vakarų Europos šalyse vogtus automobilius - Olandijoje pavogtą „Škoda Octavia“ ir Austrijoje nuvarytą BMW 525 i.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio naktį Kalvarijos pasienio užkardoje netikėtai sulaikyta transporto priemonė „Škoda Octavia“, kuri buvo pavogta šių metų rugsėjo 26 dieną Olandijoje.

REKLAMA

Pasak pasieniečių, ant įtarimą sukėlusio automobilio buvo pritvirtintas vokiečių transporto priemonėms skirtas valstybinis registacijos numeris, kuris kaip vėliau paaiškėjo, buvo pavogtas.

Praėjusį penktadienį, maždaug apie vidurnaktį, Lazdijų rinktinės pasieniečiai kelyje Suvalkai – Kalvarija, atvykstantį į Lietuvą, patikrinimui sustabdė 2009 metų gamybos sidabrinės spalvos automobilį BMW 525i.

Tačiau stabdomo automobilio vairuotojas nepakluso pareigūnų reikalavimams sustoti ir pasileidęs milžinišku greičiu nuvažiavo Kalvarijos miesto link.

REKLAMA
REKLAMA

Ant prabangaus BMW automobilio buvo prisuktas Lenkijoje pavogtas valstybinis registacijos numeris.

Persekiojant pasieniečiams nepaklususį vairuotoją, po kelių minučių automobilis buvo rastas nuvažiavęs nuo kelio ir atsitrenkęs į šlaitą, kuris yra14-ajame kelio Suvalkai – Kalvarija ruože.

Po kovinio filmo siužetą primenančių gaudynių brangus BMW automobilis buvo nesmarkiai apgadintas.

Tačiau jį vairavusiam iki šiol nenustatytam asmeniui pavyko skubiai pasišalinti iš įvykio vietos. Nors praėjus kuriam laikui buvo iškviestas kinologas su tarnybiniu šunimi, tačiau paieška rezultatų nedavė.

Patikrinus automobilį nustatyta, kad transporto priemonė vos prieš dieną buvo nuvaryta Vokietijos sostinėje Berlyne.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo Lazdijų rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Abu automobiliai laikinai saugomi Lazdijų pasienio užkardoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų