REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio „Rožių kerų“ laida nustebins ne vieną žavią dalyvę ir griežtąjį komisijos narį. Vakaro tema – „Kuri moteris yra žaviausia, talentingiausia ir šmaikščiausia?“ į diskusiją sukvies visus laidos svečius. Žinoma, čia nebus išvengta prisiminimų ir linksmų istorijų, o anekdotų gruodžio 15-osios vakarą iš moterų lūpų TV3 žiūrovai išgirs kaip niekad daug.

REKLAMA
REKLAMA

Vienintelį, kurį puikiai prisimena, papasakos ir Inga Budrienė. Po jos pasisakymo Džiugas Siaurusaitis lengviau atsikvėps ir išsakys tai, kas jį slėgė visą „Rožių kerų“ projekto gyvavimo laiką.

REKLAMA

„Kai aš stebėjau Ingą, su šypsena pasakojančią šį anekdotą, žymiai lengviau pasijutau. Man visad atrodė, kad ji „gilią šaknį knisa“. Maniau, kad paskutinėje laidoje ji atsineš svarovskiais inkrustuotą lagaminėlį, jį atidarys ir ištrauks svarovskiais inkrustuotą kalašnikovą ir su inkrustuotom kulkom čia suvarpys visą komisiją“, – savo baimę atvirai išdėstys Džiugas.

Ką, išklausiusi tokią Džiugo išpažintį, atsakys Inga ir kokiais atvirais pasisakymais nustebins „Rožių kerų“ svečiai, sužinosite jau visai netrukus.

Spalvinga tema, charizmatiškos merginos ir linksmas vakaras su „Rožių kerais“ TV3 žiūrovų laukia antradienį, gruodžio 15 dieną, 20.10 val.

Džiugas Siaurusaitis. TV3 nuotr.

Inga Budrienė. TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų