REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pietų Afrikos Respublikoje vykusiame grožio konkurse gražiausia pasaulyje mergina išrinkta Gibraltaro atstovė. Tuo tarpu lietuvė nepateko net į pusfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Prestižinis konkursas “Mis Pasaulis” šįkart vyko Johanesburge. Nugalėtojos karūną pernykštė nugalėtoja iš Rusijos Ksenja Suchonova perdavė Gibraltaro atstovei Kaian Aldorino.

REKLAMA

“Mis Lietuva” Vaida Petraškaitė tarp 16 pusfinalio dalyvių nepateko. Beje, 7 jų buvo žinomos iš anksto. Tos merginos į pusfinalį išrinktos už ankstesnius laimėjimus įvairiuose konkursuose, už labdaringą veiklą savo šalyse.

Į finalą buvo atrinktos “Mis Prancūzija”, “Mis Pietų Afrikos Respublika”, “Mis Meksika”, “Mis Kanada”, “Mis Panama”, “Mis Kolumbija” ir “Mis Gibraltaras”. Pastaroji, be gražiausios pasaulyje merginos karūnos, laimėjo ir "Mis paplūdimio" titulą.

Beje, konkurso dalyvės į Pietų Afrikos Respubliką atvyko dar lapkričio viduryje. Tad jos turėjo laiko aplankyti ir labiausiai turistų pamėgtas vietas, dalyvauti safaryje. Johanesburge pasaulinis grožio konkursas surengtas antrus metus iš eilės. Kitąmet jis vyks Vietname.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų