REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jos toks retas, neįprastai žemas moteriai balsas, - susižavėjęs kalba Vilius Tarasovas apie savo būsimąją partnerę „Žvaigždžių duetuose“ Giedrę Balutytę, estrados legendos Onos Valiukevičiūtės dukrą. – „Aksominis balsas, su tokiu vaizdžiai tariant, smėliuku“.

REKLAMA
REKLAMA

Po pirmųjų repeticijų ir susitikimų Vilius ir Giedrė neslepia vienas kitam simpatijų.

„Vilius be galo šiltas, paprastas, lankstus. Jaunatviškas ir kartu šeimyniškas. Jis labai gražiai bendrauja su dukrele, kuri, beje, panašaus amžiaus, kaip manoji“, - sako „Žvaigždžių duetų“ dalyvė Giedrė.

REKLAMA

Vilius su Giedre dabar daugiausiai bendrauja per atstumą – elektroniniais laiškais ar telefonu, nes vienas  gyvena Klaipėdoje, o kitas  – Vilniuje.

„Po truputį renkamės dainas projektui, parepetuojame, pasibandome. Tiesa, mūsų muzikiniai skoniai truputį skiriasi. Aš labiau prie roko, o Vilius - prie soulo, r‘n‘b. Rasime aukso viduriuką ir žiūrovai išgirs tikrai gražių dainų“, - sako Giedrė.

„Nesistengsime būti populiarūs. Ketiname dainuoti ne hitus, o širdžiai mielas dainas“, - priduria Vilius.

REKLAMA
REKLAMA

Ar judviejų su Giedre duetas pranašesnis už Violetos Tarasovienės ir aktoriaus Gintaro Mikalausko porą? Vilius tik juokiasi: „Nežinau. Niekas nepatikės, bet į „Žvaigždžių duetus“ einu dainuoti, o ne varžytis“.

Giedrės Balutytės ir Viliaus Tarasovo dainos – jau netrukus LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų