REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagrindinį vaidmenį sagoje apie vampyrus „Twilight“ atlikęs aktorius Robertas Pattinsonas (23) tikino, jog jo ir kolegės Kristen Stewart (19) nesieja jokie romantiški santykiai.  Aktoriaus argumentai- jis yra pernelyg nuobodus tikrai meilės istorijai.

REKLAMA
REKLAMA

„Man visuomet taip gaunasi! Kiekvieną kartą užsimezgus romantiškiems santykiams su mergina, aš juos sugadinu. Kai tik man ima patikti mergina, aš tampu savimi, o joms dažniausiai toks nepatinku, tad jos mane palieka“ - savo nusivylimu dalinosi R. Pattinsonas.

REKLAMA

Be to, aktorius pripažino, jog visi gandai apie jį ir tariamas jo merginas – melagingi.

„Aš esu vienišas – beveik viskas, kas  rašoma ar sakoma apie mano asmeninį gyvenimą yra netiesa. Aš manau, kad taip yra dėl to, kad  aš esu neįdomus. Tarkim filmavimo metu, aš gyvenu kaip atsiskyrėlis viešbutyje. Išeinu tik dirbti, o kartais pavakarieniauti. Tačiau skaitantiems žurnalus atrodo, jog mano gyvenimas nesustojantis traukinys“ - pasakojo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

R. Pattinsonas neseniai tikino, kad jam sekasi meilėje, nes jį visuomet palieka merginos.

„Jis nežino ką daryti. Tokia savijauta tipiška vyrams. Kai tu randi tą vienintelę ir nori būti su ja, bet negali nes dvejoji ar nesusimausi šį kartą. Vos supratęs, kad susimovei visuomet žinai, kad turi labai mažai galimybių viską atitaisyti,“ -  R. Pattinsonas kalbėjo apie savo personažą, vampyrą Edwardą.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų