REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Slaptasis Hugh Granto ginklas

Aktorius Hugh Grantas iš bet kokios nemalonios situacijos gali išsisukti pasinaudodamas savo žavesiu. Bent jau taip mano jo kolega filme „Tai kur po velnių tie Morganai?“ Samas Elliotas.

REKLAMA
REKLAMA

Aktoriaus nuomone Hugh Grantas sugebėtų išspręsti bet kurią problemą arba išsisukti iš bet kokios nemalonios situacijos vien tik pasitelkdamas savo sklandžią su britišku akcentu pagardintą iškalbą bei džentelmeniškas manieras.

REKLAMA

„Dar nesu sutikęs tokio žmogaus, kuris sugebėtų taip lengvai išsikapstyti iš mėšlo į kurį yra įklimpęs kaip Hugh (akt. Hugh Grantas). Ir esu tikras, kad jo pagrindinis ginklas tokiose situacijose- jo velniškai nepakaltinamas žavesys. Jam net nereikia stengtis. Jei aš pakliūčiau į tokias situacijas, tikriausiai net nebandyčiau iš jų išsisukti taip, kaip tai sugeba Hugh Grantas“,- susižavėjimo savo kolega neslėpė Samas Elliotas.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat aktorius neslėpė džiaugsmo gavęs progos padirbėti režisieriaus Marco Lawrenco filme „Tai kurpo velnių tie Morganai?“ ne tik su Hugh Grantu, bet ir su žaviąja „Sekso ir miesto“ žvaigžde Sarah Jessica Parker.

„Nedažnai man tenka vaidinti romantinėse komedijose. Todėl gavęs scenarijų iš pačio Marco Lowrenco likau maloniai nustebintas. Filmavimo aikštelėje visą laiką tvyrojo linksma atmosfera. Visa tai dar dvigubai pagerino šalia buvę tokie linksmi ir nuoširdūs žmonės kaip Hugh Grantas bei Sarah Jessica Parker- nenusakomas jausmas. Nors pradžioje šiek tiek ir baugino šie vardai“,- savo džiaugsmo ir baimės neslėpė aktorius.

Romantinė komedija „Tai kur po velnių tie Morganai?“ kinuose nuo vasario 5 d.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų