REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorių Ingos Jankauskaitės ir Vlado Bagdono skaitomomis ištraukomis iš nemirtingojo Antuano de Sent-Egziuperi „Mažojo princo“ prasidės neeilinė trijų valandų tiesioginė transliacija „Mums reikia tavęs“. Labdaringo renginio Pramogų arenoje metu bus aukojama Maltos ordino globojamiems senukams, kurie kasdien iš ordino gauna karštos sriubos.

REKLAMA
REKLAMA

Dainuojant Vytautui Juozapaičiui, legendinis Lietuvos aktorius Donatas Banionis deklamuos Vytauto Mačernio eiles. Per Nedos dainą „Pasaka“ savo eilėraštį skaitys poetė, Seimo narė Dalia Teišerskytė. Dainuojant Linui Adomaičiui ir chorui „Liepaitės“, Regimantas Adomaitis deklamuos Henriko Radausko eilėraščius.

REKLAMA

Renginiui pasveikinimą atsiuntė prezidentė Dalia Grybauskaitė, o į jį atvyks Valdas Adamkus, Irena Degutienė, Andrius Kubilius ir daug kitų garbingų svečių.

LNK televizijos tiesiogiai transliuojamame labdaros renginyje pasirodys daugiau nei 200 atlikėjų - pop bei operos dainininkų, specialiai ruošiamų, žinomų atlikėjų ir chorų kūrinių, baleto ir šiuolaikinio šokio atstovų. Koncertas sujungs skirtingus muzikos žanrus ir skirtingas kartas.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovai išvys Stasį Povilaitį,  Vytautą Juozapaitį, Yvą, Ingą Valinskienę, Kastytį Kerbedį,  Radžį, Sashą Son, Violetą bei Vilius Tarasovus. Vaida Genytė dainuos su Merūnu, Baiba su Rosita Čivilyte, Mundis kartu su

„Electric lady“ bei choru „Liepaitės“, Linas Adomaitis - su choru „Ave Vita“ bei dar daug prie šios akcijos neatlygintinai prisidėjusių žvaigždžių.

Grandiozinis labdaros koncertas „Mums reikia tavęs“ – šiandien, penktadienį, 19.10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų