REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsakyk į klausimą ir laimėk filmą apie garsiausio ir seksualiausio lietuviško kalendoriaus kūrimą (užkulisius).

Atsakyk į klausimą ir laimėk filmą apie garsiausio ir seksualiausio lietuviško kalendoriaus kūrimą (užkulisius).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kasdien darbo dieną iki pas naujųjų metų atsakyk į klausimą komentaruose (nepamiršk įrašyti savo el. pašto adreso) ir laimėk filmą apie „Vakaro žinių“ kalendoriaus kūrimą (užkulisius). Į klausimą atsakinėk iki artimiausios kitos darbo dienos 10 val. ryto. Klausimą rasi teksto pabaigoje.

---

Neseniai į prekybą išleidusi naująjį „Vakaro žinių“ mergaičių kalendorių, „Olialia“ komanda pristato ir dar vieną staigmeną – šiemet bus galimą įsigyti ir filmą apie garsiausio ir seksualiausio lietuviško kalendoriaus kūrimą.

REKLAMA

Net dvi valandas truksiantis filmas bus sudarytas iš trylikos dalių: dvylika dalių skiriama kiekvienam mėnesiui pozavusiai merginai, jos fotosesijai ir gyvenimui, o paskutinioji dalis parodys ir pilkuosius šio projekto kardinolus – kalendoriaus kūrėjų komandą.

Filmo žiūrovams bus parodyta visa istorija kaip kuriamas „Vakaro žinių“ kalendorius. O jo kūrimas prasideda nuo gegužę vykstančios merginų atrankos, į kurią bando patekti tūkstančiai lietuvaičių. Šiemet atrankoje pasisekė tik dešimčiai, tarp jų ir dvynukėms Deimantei bei Dovilei Lūnytėms, kurios papuošė kalendoriaus viršelį.

REKLAMA
REKLAMA

Jo kūrėjų komanda įkūnyti kitų metų mėnesius pasikvietė ir tris garsias Lietuvos moteris. Tai – Gintarė Gurevičiūtė, Daiva Anužytė, bei skandalingoji Nijolė Pareigytė. Pastaroji dar prieš metus prisipažino žurnalistams, kad viena jos svajonių – kada nors atsidurti „Vakaro žinių“ kalendoriaus puslapiuose. Šįkart ji išsipildė!

„Kasmet sulaukiame daugybės skambučių iš įvairių prodiuserių, kurie mus bando įkalbėti į kalendoriaus fotosesijas pasikviesti ir jų globojamas įžymybes. Taigi, arši konkurencija dėl „Vakaro žinių“ kalendoriaus puslapių vyksta ne tik tarp „Olialia“ mergaičių, bet ir tarp žvaigždžių“, - sakė „Vakaro žinių“ kalendorių kurianti projekto vadovė Lauryna Anusevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Filmo žiūrovai išvys ir daugybę pikantiškų, linksmų ar net graudžių nuotykių, kurie nutiko kuriant kalendorių, be to turės puikią galimybę geriau pažinti ir jame nusifotografavusias merginas. Jos prieš kamerą stos beveik nuogos – prisidengs tik medžiagos skiaute. Nuogi bus ir jų interviu: merginos prieš filmo kūrėjų komandą buvo kaip niekad atviros.

 Nijolė Pareigytė atskleis, dėl ko nepatenkintas buvo jos mylimasis Artūras Jomantas ir kodėl ji pavyduliauja savo kolegei Godai Alijevai. Tuo tarpu sausio mėnesį papuošusi „Olialia“ mergaitė Solveiga Garbaitytė bus atvira: už įžeistą garbę Mariui Gelažnikui ji dar neatleido. Lengvai tokie dalykai nepasimiršta – juk po jo poelgio mergina dar ilgai braukė ašaras...

REKLAMA

 Ir tai tik keletas istorijų, kurias papasakos kalendoriui pozavusios Lietuvos gražuolės. Kaip gyvena kiekviena iš jų, sužinosite įsigiję „Vakaro žinių“ kalendoriaus filmą, kuris prekyboje pasirodys jau kitą savaitę.

Filmą kūrė garsiosios „5 dienų avantiūros“ kūrėjų komanda – režisierius Žerardas Povilaitis bei Artūras Povilaitis, kuris kartu su Mantu Kazlausko tapo filmo prodiuseriais.

Aušra Venckūnaitė su „Vakaro žinių“ mergaičių filmu. Olialia.lt nuotr.

Aušra Venckūnaitė ir Artūras Povilaitis. Olialia.lt nuotr.


Į ketvirtadienio (1231) klausimą teisingai atsakė Laura. Klausėme: „Kurį mėnesį 2010 metų „Vakaro žinių“ kalendoriuje papuoš Daiva Anužytė-Kasiulaitienė?“. Teisingas atsakymas - b) Rugsėjis.

Su laimėtoju redakcija susisieks tiesiogiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų