REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalis kvepiantis lateksu. Ne, nebuvo jokios pornografijos, bet erotikos elementų – apsčiai. Mat fetišo vakarėlis be lateksinių apdarų ir erotiškų „žaisliukų“ neapsiėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Taip taip, jūs neklystate galvodami, kad Balsas.lt komanda lankėsi sostinės klube „Pacha“ organizuotame fetišo vakarėlyje.

REKLAMA

Džiugu, kad didžioji dalis dalyvių buvo išties pasiruošę. Nuo aprangos iki fetišo atributikos. Merginos buvo seksualios, o vaikinai tikrai turėjo kur paganyti akis: lateksinės, klubus aptempiančios kelnės, gilios iškirptės, trumpos suknelės/sijonėliai ar marškinėliai. Naktinėtojai paplušėjo iš peties rinkdamiesi vakaro apdarus.

Joks vakarėlis neapsieina be abejingų temai žmonių. Klube „Pacha“ taip pat buvo keletas, kurie ją ignoravo. Tačiau galiu tik pasidžiaugti, jog tai buvo mažoji dalis.

REKLAMA
REKLAMA

Malonu buvo ir tai, jog „Pacha“ buvo pasirengusi  įkaitinti visų fetišo mėgėjų kraują iki burbuliavimo. Barmenės ir barmenai, padavėjos ir visa kita atributika: narvas viduryje salės, dekoracijos, muzika, pasirodymai - buvo tarsi išsipildžiusi fetišisto svajonė. Mano nykščiai į viršų – vakarėlis pavykęs, žmonės jame apsirengę „į temą“.

Taigi, dabar apie reikalus. Žinia, Balsas.lt komanda pasišovusi įamžinti stilingu žmones. Niekas nesakė, kad žodis „stilingas“ yra žodžo „erotiškas“ antonimas. Tad fetišo vakarėlyje buvo labai daug erotiškai apsirengusių vyrų ir moterų. Dominavo, kas be ko, juoda spalva. Tačiau atsirado ir vienas kitas, kuris fetišą supranta savaip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trumpai tariant, buvo taip smagu, jog net nepadoru.

Pažiūrėjus nuotraukas, turėtų viskas išaiškėti. Žiūrim!


Štai taip atrodė barmenai. Sakykite ką norite, tačiau nepasiruošimų jų apkaltinti negalima. Ypač seksuali mergina: aukštakulniai, tamprės ir bambos nesiekiantis odinis švarkelis. Vaikinas dėvėjo lateksines kelnes ir kaukę - pagrindiniai fetišo atributai. Erotiška.

Merginos, rodos, kiek kitaip suprato bei išreiškė seksualumą. Feministiškai raudonos lūpos ir gundantys žvilgsniai.

Reikia pripažinti, kad nuogi pečiai, odinė suknelė ir bantukas po kaklu  - atrodo gundančiai. Katiliukas ant galvos  - tik originaliai.

REKLAMA

"Geltonkasės lietuvaitės". Gaila, kad jų aprangoje vienintelė detalė, kuri primena vakarėlio temą - dermantininės kelnės. Visa kita - labiau kasdieniška, nei nauja, įdomu, keista ar erotiška.

Apranga labiau vulgari, nei erotiška. Tigrinė suknelė, šortai ant tinklinių pėdkelnių - viskas šiek tiek per vulgaru. Tikriausiai persistengė besiruošdamos. Yra ir geroji pusė - jos bent jau stengėsi.



Štai ką reiškia ilgi plaukai. Stilių iki fetišo reiktų truputį "pritempti", tačiau bendras vaizdas - visai neblogas. Grubus diržas ir odinės kelnės šiek tiek primena "metalistus", tačiau tai problemos nesudaro.

REKLAMA



Šie žmonės išradingai, egzotiškai, erotiškai supranta fetišą. Nykščiai į viršų už jų drąsą, eklektiką ir gyvą fetišo idėją jų kraujyje.

Išskirtiniame vakarėlyje pasirodė ir keletas žymesnių veidų. Vienas barmenas pašnibždėjo, kad Mantas Petruškevičius jau antrą kartą lankosi fetišo vakarėlyje. Matyt, stilistui patinka tokios mados, o gal jis ieško įkvėpimo?

Seksualios šokėjos ir šokėjai kaitino dalyvių kraują bei.....

  

   \

  

  

.... pristatė fetišo apatinių kolekciją.

O vakarėlį "vainikavo" Manto Jankavičius pasirodymas narve.


Almos Lukaševičiūtės nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų