REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Havana Social Club“: Radistai eina žvejoti

Šiemet žiema ateina nenoriai (ko gero krizė bus pakoregavusi šaldymo intensyvumą).

Tai matosi tiek pažvelgus į neužšalusius vandens telkinių paviršius, tiek į nuostabiąsias Lietuvos merginas, kurios dar nepaslėpė visų savo grožybių po šalikais ir kailiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasinaudodami tokia unikalia proga, Radistai – Jovani (Dusty Groove/Radistai/ZIP FM) ir Rolandas Mackevičius (Radistai/ZIP FM) – skelbia „žvejybos“ sezono uždarymą. Šį penktadienį „Havana Social Club“ bus užmesti tinklai Lietuvos grožybėms gaudyti. Masalui bus naudojamas tik kokybiškas House muzikos masalas, pagardintas geros nuotaikos užtaisu. Kaip jau buvo minėta, antrą savaitgalį iš eilės „Havana Social Club“ sukiosis Radistai, o jiems tinklus traukti padės Lynk (Groovy Faction), Kitoje salėje plaukiojančius vakaro dalyvius „elektra muš“ dar keli užkietėję klubų „žvejai“ – Uncle Roll (deepfrequency.lt/protonradio/kiwiclub), Pogemi (cbm) ir Plato (hsc/cbm).

Šeštadienį „Havana Social Club“ pakvies praleisti vakarą besimėgaujant gera, visiems žinoma muzika. Vakarėlio dalyvių laukia intriguojanti dviejų ikonų kova – Depeche Mode vs. Michael Jackson, kuriuos atstovaus Dj Numar ir Dj Alberto Macho. Tiek viena, tiek kita muzikos stovykla pasižymi gausiu gerbėjų būriu, tad nusimato kontrastiškas, bet nuotaikingas vakarėlis. Nuotaiką klubo svečiams turėtų pakelti ir specialūs vakaro kokteiliai bei visų pamėgta mokesčio už įėjimą į vakarėlį sistema „Mokėk, kiek gali“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų