REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nori kad plaukai būtų purūs? Griebkis įprastų ir ne visai būdų tokius turėti. Štai 5 patarimai, kurie tikrai padės!

REKLAMA
REKLAMA

1.    Kirpėjų klasika. Tolygiai paskirstyk ant plaukų purumo suteikiančias putas, o tada išdžiovink plaukus nukreipusi feno orą pūsti iš apačios į viršų, galvą nulenkusi žemyn.

REKLAMA

2.    Atrask savo priemonę. Kosmetinių priemonių, „garantuojančių“ tavo plaukams purumą – apstu. Bet anaiptol ne visos nudžiugina lauktu rezultatu. Tai nereiškia, kad jos neveiksmingos – veikiausiai jos neveiksmingos tik tavo plaukams. Tad jei dar neradai, kas suteiktų purumo tavo plaukams – ieškok, ir tikrai atrasi tinkamiausią. Geriau vėliau, negu niekada.

3.    Retro stilius. Atrodo, plaukų suktukai egzistuoja tik retro stiliaus nuotraukose, iliustruojančiose namų šeimininkių gyvenimą. Ir vis dėlto jie – viena veiksmingiausių priemonių, galinčių dovanoti tavo plaukams purumą. Jei nori suteikti jiems apimties, bet ne sugarbiniuoti, rinkis kuo stambesnius suktukus, susuk jais vos drėgnus purinamąja priemone suteptus plaukus ir išdžiovinusi fenu išleisk.

REKLAMA
REKLAMA

4.    Šukavimas – jėga! Todėl kuo dažniau šukuok savo plaukus. Rytais ir vakarais pamasažuok juos šepečiu natūraliais danteliais šukuodama įvairiomis kryptimis. Paprasta, bet tikrai veiksminga!

5.    Medūzos metodas. Plaukus išsiplovei vakare? Eik miegoti su pakankamai drėgnais plaukais. Uždenk pagalvę rankšluosčiu ir atsigulk paskleidusi plaukus ant pagalvės, aplink galvą. Atrodysi tarsi gorgonė Medūza, bet plaukai išdžiūvę bus pastebimai puresni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų