REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos ir JAV žvaigždės didžiajame kine

Pirmąją Kalėdų dieną pradedama rodyti animacinė komedija visai šeimai „Alvinas ir burundukai 2“ turės net keturis itin svarbius naujus herojus.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis yra Zacharius Levi, populiaraus TV serialo aktorius. Vaidmuo šiame filme yra pirmasis aktoriaus vaidmuo didelio biudžeto projekte. Komiškame seriale jis vaidina slaptąjį agentą Chucką, o filme bus aktoriaus Jasono Lee, burundukų šeimininko pusbrolis.

REKLAMA

Greičiausiai, norint pakartoti pirmojo filmo sėkmę vėl buvo nuspręsta samdyti populiarų televizijos aktorių. Zacharijaus Levio kolega, aktorius Jasonas Lee (filme jis vaidina burundukų globėją Deivą) Lietuvos kino žiūrovams turėtų būti pažįstamas iš linksmo televizijos serialo „Mano vardas – Erlas“. Jo populiarumas tik prisidėjo parduodant bilietus kasose.

Kompanija išleidusi filmo tęsinį tikisi, kad šis pakartos stulbinantį originalo pasisekimą. Vien tik valstijose pirmoji dalis kino teatrų kasose surinko 217 milijono JAV dolerių, o visas filmo uždarbis siekia net 360 milijonų JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Tęsinyje pasirodys ir trys žavios panelės: Brittany, Jeanette ir Eleanorą. Burundukės lips į sceną ir taip padės įgyvendinti seną piktojo muzikos prodiuserio Ajano keršto svajonę: su naująja mergaičių grupe užtemdyti muzikinę grupę „Alvinas ir burundukai“. Lietuviškai šias mažąsias žvaigždes įgarsina Evelina Kauklienė, Viktorija Kuodytė ir Airida Gintautaitė. Trys padūkę burundukai lietuviškai prabils Džiugo Siaurusaičio, ilgamečio „Simpsonų“ įgarsintojo balsu, bei Viliaus Tamošaičio ir Andriaus Rožicko balsais.

Lietuviškai įgarsinta animacinė komedija visai šeimai „Alvinas ir burundukai 2“ kino teatruose pradedama rodyti gruodžio 25 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų