REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai žymūs Lietuvos žmonės nori susisukti jaukų šeimos lizdelį, sužino beveik visi. Spaudoje ima mirgėte mirgėti pikantiškos žinutės, straipsniai ir „nupaparacintos“ iškilmingos dienos nuotraukos. Tačiau kai ta pati pora nusprendžia išsiskirti ir pasukti skirtingais keliais, tai nei viena, nei kita pusė komentarų duoti nenori ir dažniausiai atsitveria tylos siena.

REKLAMA
REKLAMA

Kad skyrybos būna pigios ir greitos, gali kalbėti tik viešųjų ryšių specialistai, tuo tarpu išduotas sutuoktinis žino, koks tai sunkus ir liūdnas dalykas.

REKLAMA

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė – viena iš nedaugelio puikiai pažįstamų Lietuvos žmonių, drįstančių garsiai kalbėti šia tema – prisipažins, kad skyrybos yra vienas baisiausių žmogaus gyvenimo įvykių.

,,Netikiu, kad būna lengvos skyrybos. Nesvarbu, ar pora turėjo vaikų, ar ne. Skiriantis labai reikalinga draugų parama, juk tą sunkią akimirką jautiesi visiškai pasimetęs ir gali daug ką netinkamai nuspręsti. Artimi žmonės gali padėti išgelbėti santuoką“, – įsitikinusi Rūta.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu daugelis porų apie savo karčią patirtį labiau yra linkusios nutylėti. Vis dėlto TV3 laida „Nuodėmių dešimtukas“ šį ketvirtadienį yra pasiruošusi atskleisti dešimt garsiausių ir netikėčiausių skyrybų – Laimutis Pinkevičius, Džordana Butkutė, Sati, Eglė Jackaitė... Tai tik keletas žmonių, kurie, dar visai neseniai mėgavęsi artimo žmogaus dėmesiu, gavo skaudžią pamoką.

Garsiąją Laimučio ir Astos Pinkevičių porą sutuokęs kunigas Ričardas Doveika prisipažins, kad jam visada būna labai liūdna ir skaudu, kai sužino, kad jo sutuokta pora išsiskyrė.

„Tuomet mąstau, ko mes nepadarėme, ko nepastebėjome, kad įvyko toks liūdnas dalykas – skyrybos“, – prisipažins R. Doveika.  

Kurių porų skyrybos papuolė į „Nuodėmių dešimtuko“ akiratį ir kodėl, sužinosite  gruodžio 10 dieną, 19.10 val., per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų