REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aštuntą „Gravity“ tortą pjaus electro pjūklais

Aštuoneri metai arba daugiau nei 400 savaitgalių – tiek laiko naktiniame Vilniuje šviečia klubo „Gravity“ iškaba.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį, gruodžio 11-ąją, jame laukiami visi, kuriems „Gravity“ buvo ir yra daugiau, nei adresas žemėlapyje. Paminėti savo gimtadienį klubas pasikvietė Niujorko electro dueto „Fischerspooner“ atstovą Casey Spooner.

REKLAMA

Ypatingam vakarui – ypatinga ir programa. Judesys klube prasidės dar gerokai  prieš vidurnaktį. Čia gros senokai nematyti, bet visada „Gravity“ ištikimi didžėjų komanda „Partyzanai“. Juos pakeis šiemet debiutavęs gyvas diskotekinės elektronikos projektas „The Sneekers“, o iškart po to scena ir didžėjaus pultas bus užleisti vakaro svečiui.

Nenuspėjamas „Fischerspooner“ nario DJ setas taps eklektiškų ir nestandartinių „Gravity“ gimtadienių tradicijos tęsiniu. Ankstesniais metais „Gravity“ su sukaktuvėmis sveikino savo laidos šaukiniais tarp kūrinių džiuginęs BBC Radio1 radijo laidų vedėjas Gilles Peterson, elektronikos klasikų „Underworld“ narys Darren Price, Vokietijos klubinės kultūros statytojas Steve Bug. Mielai po pasaulio diskotekas keliaujančio ir įrašų krepšyje daug keistenybių turinčio niujorkiečio Casey Spooner vizitas drastiškai papildys šį „gimtadienininkų“ sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Po eklektiško ir šampanu aplaistyto šventinio „Fischerspooner“ DJ seto šokių aikštelės temperatūrą dar pora laipsnių pakels bene jauniausias profesionalus didžėjus Lietuvoje – Nightjar. Drauge su juo už pulto darbuosis ir naujasis „Gravity“ vadybininkas Mark Splinter.

Dar galima įsigyti išankstinių bilietų į „Gravity“ gimtadienio šokius, kurie taps dar vienu laipteliu naujienų ir pasikeitimų link. 20 Lt kainuojančiais bilietais prekiauja BILIETAI LT. Įėjimas į klubą penktadienį kainuos 30 Lt. Turintiems klubo nario, „Laisvalaikio“, ISIC korteles arba atsispausdinusiems GPEG – 20 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų