REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos popmuzikos fondas neseniai pasipildė nauja kalėdine daina. Šalies radijo stotys jau kurį laiką groja Justo Lapatinsko ir Marijaus Mikutavičiaus atliekamą kūrinį „Ateina žiema“.  

REKLAMA
REKLAMA

Dainos autorių teigimu, kūrinys turi sarkastinę prasmę. Dainoje „Ateina žiema“ kalbama apie tai, kad šiuolaikiniame pasaulyje žmogus pernelyg skuba ir nepastebi paprastų, tačiau labai svarbių dalykų. „Pagrindinis dainos lyrinis herojus yra būtent tas šių dienų žmogus, kuris per milijonus darbų nespėja užbėgti aplankyti artimo žmogus. Negana to, jis paslydęs pargriūna, išsisuka koją, bet... bėga toliau. Žinoma, tas paslydimas – tik metafora. Tai gali būti gripas, tai gali būti kažkokie blogi dalykai, susiję su ekonomine krize. Bet visa tai laikina – nepamirškime amžinųjų vertybių“, - ragina dainos autoriai.

Justas ir Marijonas linki paslydus kuo greičiau atsistoti, nepamiršti pasveikinti artimų žmonių su gražiausia metų švente, džiaugtis kiekviena akimirka ir nesulaukti svečiuose... pikto Kalėdų Senelio, kuris už blogus darbus gali atsilyginti trenkdamas lazda!



Justas Lapatinskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų