REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savo ir dar devynias mašinas būdamas girtas apdaužęs aktorius Arūnas Sakalauskas išgyvena krizę – šiuo metu negali atlyginti ne tik apdaužytų automobilių savininkams padarytos žalos, bet ir sumokėti teismo paskirtos baudos. Jeigu A. Sakalauskas laiku neatlygins nuostolių, gali būti, kad jam teks ne tik stoti prieš teismą, bet ir atlyginti bylinėjimosi išlaidas.

REKLAMA
REKLAMA

Neblaivus (2,2 promilės) automobilius prieš tris savaites apdaužęs A Sakalauskas šiandien atgailauja dėl savo poelgio ir esą jau žada keisti savo gyvenimo būdą. Dar kartą, nes prieš porą metų visai Lietuvai buvo prisipažinęs, jog buvo pasinėręs į alkoholizmo liūną.

REKLAMA

"Viską reikia keisti, nes tai yra dugnas, duobė", - šiandien apie savo gyvenimą kalba aktorius.

Kai jau dalis Lietuvos gyvena Kalėdinėmis nuotaikomis, A. Sakalauskui šios šventės greičiausiai bus vienos liūdniausių – per eismo įvykį apdaužytų automobilių šeimininkai reikalauja kuo greičiau atlyginti žalą. O ji sudaro net ne vieną ir ne keliolika tūkstančių litų. Kai kuriems nukentėjusiesiems Lietuvos nacionalinio dramos teatro aktorius nuostolius jau iš dalies atlygino, bet tai – tik maža dalis.

Be to, A. Sakalauskui teks sumokėti ir 4 200 Lt baudą, kurią už vairavimą neblaiviam skyrė teismas. Aktorius žada teismo prašyti leisti baudą sumokėti per kelis kartus – paprastai pinigų neturintiems nusižengėliams teisėjai leidžia per mėnesį mokėti ne mažiau kaip 100 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų