REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalėdų išvakarėse vaidins įžymybių vaikai

„Raganiukės teatras“ kviečia prisijungti prie „Išsipildymo akcijos“.

Šv. Kalėdų išvakarėse į „Raganiukės teatrą“ atkeliauja ypatinga šventė, kuri ne tik sušildys daugybės vaikučių, gyvenančių Vaikų globos namuose, širdis, bet ir padovanos jiems tikėjimo gerumu stebuklą.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo gražiu labdaros renginiu bus prisidėta prie jau tradicija tapusio projekto „Išsipildymo akcija“, kurios dėka tūkstančiai likimo nuskriaustų Lietuvos vaikų, pasijunta mums  reikalingi, nepamiršti.

REKLAMA

Gruodžio 20 d.14 val. „Raganiukės teatre“ Lietuvos šou, teatro ir kino kultūros žvaigždžių vaikai užlips ant „Raganiukės teatro“ scenos  tam, kad parodytų, jog ir jiems rūpi, kad Vaikų globos namų auklėtiniai, jų bendraamžiai, pasijustų laimingi. 

Lietuvos kino, teatro ir muzikos žvaigždžių vaikai sukurs nepaprastai ryškius vaidmenis interaktyviame kalėdiniame spektaklyje „Raudonkepuraitė pusnyse“ (rež. Rita Urbonavičiūtė), įgyvendindami pagrindinę renginio idėją „vaikai-vaikams“.

REKLAMA
REKLAMA

Spektaklyje sužibės mažosios žvaigždutės: aktoriaus Leonardo Pobedonoscovo dukrytė Emilija (4 m), aktoriaus Mariaus Jampolskio sūnus Dovydas (3,5 m), aktoriaus Jokūbo Bareikio dukrytė Barbora (5 m), „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėjo Žygio Stakėno sūnus Kajus (4,5 m), dainininkės Agnieškos sūnus Lukas (3 m) ir kiti, iki šiol dar niekad Didžiojoje Scenoje nevaidinę „aktoriai“.

Mažieji kartu su „Raganiukęs teatro“ aktoriais spektaklyje įkūnys visiems gerai žinomos pasakos „Raudonkepuraitė“ herojus, kurie šį kartą atsiskleis visiškai kitame, dar nematytame humoristiniame amplua.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per Kūčias būkite atsargūs, nes eidami mišku, galite sutikti rokenrolą dainuojantį vilką (vaid. Kajus). O jei jau taip nutiktų, pasiūlykite jam palenktyniauti jo paties motociklu, kaip ir padarė žavioji pamaiva Raudonkepuraitė (vaid. Barbora). Šimto penkerių metų, bet vis dar gerai išsilaikiusią senelę, smarkiai išsiblaškiusią mamytę bei drąsųjį medžiotoją suvaidins Dovydas, Emilija ir Lukas. Žiūrovai taip pat neturės kada snausti, nes vaidins medžius ir paukštelius. Ispūdingą vaikų vaidybą paryškins spalvingi kostiumai ir  muzikos garsai.

REKLAMA

Labdaros renginį  vainikuos Lietuvos vaikų pop grupės su specialiai renginiui paruoštomis kalėdinėmis dainelėmis.

Po spektaklio vyks fotosesija, kurios metu mažieji ir didieji žiūrovai turės galimybę ne tik kartu nusifotografuoti bet ir pabendrauti su spektaklyje vaidinusiomis mažosiomis žvaigždutėmis bei pasidalinti savo „vaidybine patirtimi“.

Kviečiame visus, šiai kilniai idėjai neabejingus tėvelius su vaikais apsilankyti šiame netikėtumų kupiname, įspūdingame spektaklyje ir tokiu būdu paremti projektą „Išsipildymo akcija 2009“. Visos lėšos, gautos už parduotus bilietus, bus atiduotos Vaikų globos namams. Nelikime abejingi.

Bilietus į renginį galite isigyti jau šiandien visose BILIETAI.LT platinimo vietose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų