REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos užsienio reikalų ministras Vygaudas Ušackas šeštadienį pareiškė užuojautą žuvusiųjų traukinio katastrofoje Rusijoje šeimoms ir artimiesiems, Rusijos užsienio reikalų ministrui Sergejui Lavrovui ir Rusijos transporto ministrui, Lietuvos ir Rusijos tarpvyriausybinės komisijos pirmininkui Igoriui Levitinui.

REKLAMA
REKLAMA

"Reiškiu gilią užuojautą žuvusiųjų šeimoms ir artimiesiems dėl traukinio katastrofos, įvykusios tarp Maskvos ir Sankt Peterburgo. Esame giliai sukrėsti šios skaudžios nelaimės ir linkime stiprybės", - pažymi ministras V. Ušackas.

REKLAMA

Kaip ELTA jau pranešė, naktį į šeštadienį Rusijos Tverės regione nuo bėgių nuvažiavus trims iš 14 keleivinio traukinio "Nevsky Express" vagonų, žuvo 29 žmonės, 19 laikomi dingusiais be žinios ir 96 žmonės sužeisti.

Incidento metu iš viso keleiviniame traukinyje buvo 660 žmonių.

Nelaimės vietoje buvo aptikta nedidelė išrausta duobė, todėl buvo pradėta tikrinti galimo sprogimo versija. Kyla įtarimų, kad prabangus traukinys, kuriuo dažnai naudojasi įtakingi verslininkai ir valdžios pareigūnai, galėjo tapti teroristinio išpuolio taikiniu.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų