REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš pradžių nebuvo nieko... Po to atėjo krizė. Kirkilas išleido pinigus, išsirinkom šviesoforų monstro žmoną, sudužo Seimo langai, krizę pakeitė sunkmetis, Rinktinė pralošė juodai, Zvonkai neišlipo iš laikraščių, Obama gavo Nobelio taikos premiją, neapsigynėm nuo pedofilų, atėjo Kiaulių gripas...

REKLAMA
REKLAMA

Matydamas ir skaitydamas man prieinamus informacijos šaltinius galiu prognozuoti Lietuvos ateitį, jei ji yra...

REKLAMA

Jei Medvedevas, lankydamasis kariniam povandeniam laive, paslystų ant banano žievės ir krisdamas galva nuspaustų raudoną mygtuką PUSK ir į orą iššautų balistinės branduolinės raketos, o amerikiečiai atsakytų tuo pačiu, visos pasaulio šalys galėtų būti ramios, nes juk aišku, kad visos branduolinės galvutės nukris į Lietuvą.

Jei ištirptų visi Antarktidos ledynai, ir pasaulyje pakiltų vandens lygis, vandenynas neužlietų nei Maldyvų salų, nei Nyderlandų, nei Venecijos. Užlietų Lietuvą ir vanduo bėgtų tik iki pasienio stulpelių Lietuvos teritorijoje. Žemėlapyje atsirastų ežeras Lietuva, tiksliai atkartojantis dabartinius šalies kontūrus.

REKLAMA
REKLAMA

Jei Osama norėtų sugriauti Niujorko dangoraižius, šiandien jam tai nepavyktų. Ir tik dėl to, kad teroristų užgrobti lėktuvai dėl niekam nežinomų priežasčių rėžtųsi į Vilniaus centrą. Gal kas matėt japonų imperijos laivyno naikintuvus ZERO Klaipėdoj ar virš Palangos?

Jei mėnulio dydžio asteroidas įsirėš į Žemę, jis nukris Lietuvoje, išmuš milžinišką kraterį, sukels didžiulį sprogimą ir dulkių debesys užtemdys saulę, išnyks gyvybė ir ateis ledynmetis. Žinoma, visas likęs pasaulis to nė nepajus.

Jei yra lemta prasiskirti žemės plutai šiais metais, tai mes jau žinom, kur tai įvyks. Taip jūs teisūs, - po Valdovų rūmais.

Pasiruoškite džiūvėsėlių, juk bus ir skėrių antplūdžiai, o kur dar raudonai nusidažiusi ir pašvinkusi Neris?



Vilius Nevilis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų