REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sako, jog penkeri šuns metai gali prilygti beveik keturiasdešimtčiai žmogaus metų.

Tuomet penkeri žurnalo metai mažų mažiausiai atitinka žmogaus šešiasdešimtmetį. Nuomonės leidinys „Pravda“ ir toliau jaučiasi jaunas, nepaisant pirmojo jubiliejaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartais išpažinti nuodėmes viešai – geriausias apsivalymas. Visų pirma, galėsime susipažinti su „Pravdos“ kaltėmis. Per 5 metus labai nusidėjome. Neklausėme tėvų, keikėmės, šaipėmės, draskėme akis ir nusišnekėjome. Mes prisipažįstame ir atgailaujame,“ – rankas į krūtinę mušė žurnalo atstovė Inga Norke.

REKLAMA

„Tačiau iš solidarumo su visais nusidėjėliais savo gimtadienio šventėje įrengsime klausyklą, kurioje pašvęstas asmuo rinks išpažintis bei nurodys kelią į palengvėjimą,“ – dievobaimingu tonu tęsė vyriausioji redaktorė. Kol kas ji negalėjo patikslinti, ar gimtadienyje bus vykdomos ir egzorcizmo apeigos.

Tačiau jau dabar aišku, kad lapkričio 20 d. pirmąjį penketą kalendoriuje apibrėžęs žurnalo kolektyvas nusprendė pasikalbėti su tais, kurie jam ne visada palankūs. Blogiausiame metų gimtadienyje ypač laukiami tie, kurie negaili pikto žodžio, komentaro ar kritikos „Pravda“ darbuotojams.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienio vakarą gyvos muzikos klube „Tamsta“ pyktį padės nuplauti ir įspūdinga muzikantų kompanija. Ant scenos lips kaip visuomet svajingoji Alina Orlova, energingi „Suicide Djs“, nenuspėjama migloko•, kartu su Golden Parazyth, rokenroliški „Flamingo“, iš niekur išdygę naujokai „GeraiGerai & Miss Sheep”, svingą grojantys „Rhythm Junkies“ ir paskutinį prakaitą išspaudžiantys „Baltic Balcan“ didžėjai.

Gimtadienio organizatoriai ragina sveikintojus bilietus įsigyti jau dabar, mat šventėje svečių kiekis bus daugiau nei ribotas. Išankstiniu bilietus jau dabar platina elektroninės prekybos sistema „Tiketa“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų