REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laidoje „Auksinė blykstė“, kurios metu buvo kalbama apie sveiką maistą ir lietuviško valgymo ypatumus, viešėjusi politikė Dalia Teišerskytė prisipažino dabar sulaukianti ypatingo dėmesio dėl dviejų dalykų – akivaizdaus sulieknėjimo ir dėl šeimos, kuri deja, vėl virto pelenais.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš dabar kaip kokia Zvonkė ar Pareigytė. Tik vaikštau po televizijas ir daliju interviu,“ – plačiai šypsodamasi pasakojo Seimo narė. Tačiau paklausus, kaip ji sugebėjo numesti beveik trisdešimt kilogramų, moteris prisipažino, kad deja, ne stebuklinga dieta ar piliulė padėjo tai padaryti.

REKLAMA

Romantiškoji eilių kūrėja nenoriai, bet kalbėjo apie skyrybas su vyru, kurios jai kainavo daug nervų ir sveikatos. Kadangi tuo metu apetitas buvo visiškai dingęs, Seimo narė atsisveikino ir su nemažu svoriu. „Kai pagalvoju, kad nešiojau gerus bulvių maišus ir jei dabar man juos kas užkrautų ant pečių... būtų sunku.“

Nors neteko ne vienos dešimties kilogramų, ponia Dalia „Auksinės blykstės“ vedėjus patikino, kad niekada specialiai nebadautų. Ir dabar ji kertanti viską iš eilės, ko tik širdis geidžia. Kalbėdama studijoje politikė ramiai sau kramsnojo Saulėno patiektą kibiną. Tautos išrinktoji tikino, kad jai svarbiausia, jog maistas gražiai atrodytų. „Aš esu estetė. Man svarbu, į kokią lėkštę maistas sudėtas, kad kokia žolytė dėl grožio būtų uždėta. Kai pamatau Seimo valgyklos virtuvėje tuos baisius didelius puodus, kuriuose garuoja kokia nors sriuba... aš nenoriu net pagalvoti, kad tas maistas – man.“

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau „Auksinėje blykstėje“ šį kartą ne tik apie maistą ir mūsų valgymo įpročius. Sužinojęs, kad Dalia Teišerskytė skiriasi su vyru, Vydas nieko nelaukdamas, pasipiršo politikei. Tėvukas neslėpė, kad jam imponavo ne tik šios moters grožis bei kuriamos eilės, bet ir nuosavas būstas bei Seimo narės statusas. Davęs poniai Daliai užduotį nuskusti bulvę, Vydas liko labai patenkintas, kad turės virtuvėje žinančią ką veikti žmoną, kuriai taps trečiuoju vyru.

Atsisveikindama su „Auksine blykste“ Dalia Teišerskytė gavo dar vieną užduotį – pažaisti su Vydu ir Saulėnu žaidimą „Valgoma-nevalgoma“. Pasirodo, politikei jos kolega Algimantas Salamakinas yra valgomas.

Lieknėjimo paslaptys, skausmingi garsių  žmonių išgyvenimai ir smagios situacijos – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų