REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Informacija apie verslo licencijas ir leidimus, techninius reikalavimus gaminiams, kompetentingų institucijų kontaktai – visa tai viename internetiniame portale. Nuo gruodžio pabaigos Lietuvoje pradeda veikti Paslaugų ir gaminių kontaktinis centras, kuris verslininkams padės sutaupyti laiko ir lėšų.

REKLAMA
REKLAMA

„Nebereikės kreiptis į daugybę institucijų, dabar bus galima viename portale gauti visą su verslu susijusią informaciją, formas, dokumentus, pateikti prašymus, sužinoti apie institucijų  priimtus sprendimus, leidimus. Centras veiks ,,vieno langelio principu“ ir visa  informacija bei administracinės procedūros bus prieinamos internetu“, - pasakoja Lietuvos ekonominės plėtros agentūros, administruojančios Paslaugų ir gaminių kontaktinį centrą, direktorius Mantas Nocius.

REKLAMA

Informacija bus pateikiama portale verslovartai.lt, centras ir portalas pradės veikti nuo gruodžio pabaigos. Lietuva, kaip ir kitos ES narės, steigia šį centrą įgyvendindamos Europos Parlamento ir Tarybos direktyvą dėl paslaugų vidaus rinkoje ir Reglamentą dėl abipusio pripažinimo principo.

Verslininkai su Paslaugų ir gaminių kontaktiniu centru gali susipažinti nemokamuose seminaruose, kurie vyks lapkričio 19 d. Klaipėdoje, lapkričio 20 d. Kaune, o lapkričio 23 d. Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų