REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors „Saulėlydžio“ tęsinys „Jaunatis“ Lietuvoje pasirodys dar tik lapkričio 27 d.,tačiau jau dabar išparduoti beveik visi bilietai į pirmuosius filmo seansus.

REKLAMA
REKLAMA

Remiantis kino teatrų pateiktais duomenimis, pagal nupirktų išankstinių bilietų kiekį „Jaunatis“ prilygsta kažkada „Žiedų valdovo“ sukeltam kino teatrų lankomumo bumui. Šią akimirką jau daugiau nei 6 tūkstančiai fanų gali būt ramūs, kad tikrai vieni iš pirmųjų pamatys laukiamiausią metų filmą.

REKLAMA

Tačiau Lietuva ne vienintelė tokia šalis, kur žmonės likus daugiau nei mėnesiui iki filmo premjeros lyg išprotėję pradėjo pirkti bilietus į jį. Anot populiariausios internetine bilietų prekyba Amerikoje užsiimančios įmonės fandago.com, „Jaunatis“ gerokai pranoko prieš tai buvusius filmus rekordininkus „Žvaigždžių karai: Epizodas III - Sitų kreštas“ (2005), „Haris Poteris ir Netikras Princas“ (2009) ir tapo rekordininku pagal parduotą išankstinių bilietų kiekį.

„Daugumai filmo fanų- tai laukiamiausias visų metų įvykis. Nuo tos rugsėjo mėn. dienos, kai pradėjome prekiauti bilietais, šis filmas laikėsi tarp penkių visų laikų perkamiausių filmų. Po šio savaitgalio, jis iškopė į pirmąją vietą, nors su lig kiekviena diena nupirktų bilietų kiekis vis labiau auga“,- džiugiomis naujienomis dalinosi fandago.com atstovas Rickas Butleris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų