REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eros Ramazzotti atvyks su sparčiai kylančia lotynų muzikos žvaigžde

Po ketverių metų pertraukos į pasaulines gastroles susiruošęs Eros Ramazzotti balandžio 6 dieną koncertuos Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Italų muzikos superžvaigždė į Lietuvą atvyks kartu su sparčiai populiarėjančiu atlikėju iš tolimosios Angolos, Yuri da Cunha. Naujuoju lotynų muzikos atradimu vadinamas dainininkas kartu su Eros Ramazzotti gros viso turo Europoje metu.

REKLAMA

Bilietus į balandžio 6 d. „Siemens arenoje“ Vilniuje vyksiantį vienintelį Eros Ramazzotti koncertą galima įsigyti visose „Tiketa“ kasose ir internetu.

Iš Angolos kilusį dainininką koncertuoti kartu pasikvietė pats Eros Ramazzotti, kurį sužavėjo jaunojo atlikėjo profesionalumas ir energija. Šiemet debiutinį albumą išleidęs Yuri da Cunha yra vienas iš ryškiausių lotynų muzikos atradimų. Dainininkas savo kūryboje originaliai derina egzotiškas Afrikos, Lotynų Amerikos melodijas ir šiuolaikinės muzikos ritmus. Portugalų kalba dainuojantis Yuri da Cunha sparčiai populiarėja Brazilijoje ir kitose Pietų  Amerikos šalyse.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 6 dieną Vilniuje koncertuosiantis Eros Ramazzotti pristatys naujausią savo albumą „Ali e Radici“. Keletą metų garsiausiose pasaulio studijose kurtas įrašas yra vienas iš brandžiausių Eros Ramazzotti darbų, pasiekęs perkamiausių albumų sąrašų viršūnes Argentinoje, Ispanijoje, Graikijoje, Šveicarijoje ir kitose šalyse. Italijoje albumas per rekordiškai trumpą laiką buvo parduotas didesniu nei 350 tūkst. tiražu. Už šį pasiekimą Eros Ramazzotti įteiktas prestižinis „Wind Award“ apdovanojimas, vadinamas itališkuoju muzikos „Oskaru“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Eros Ramazzotti

Ilgiau nei 25 metus muzikuojantis Eros Ramazzotti yra vienas garsiausių atlikėjų pasaulyje. Dainininkas yra išleidęs 14 studijinių albumų ir rinkinių, kuriuos pasaulyje įsigijo per 50 milijonų muzikos mylėtojų. Sukūręs kelias dešimtis populiariosios muzikos klasika pripažintų hitų, Eros Ramazzotti yra bendradarbiavęs su pirmo ryškumo žvaigždėmis Cher, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Carlos Santana, Tina Turner, Luciano Pavarotti ir daugeliu kitų.

Vienintelį visame pasaulyje populiaraus dainininko Eros Ramazzotti koncertą Lietuvoje organizuoja Rytų ir Vidurio Europoje pirmaujanti koncertinė agentūra „Makroconcert“.

Yuri da Cunha dainos "Recebe o meu perdao" vaizdo klipas:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų