REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau antrą kartą www.olialia.lt pristato rubriką „Olialia“ žvaigždė, kurioje seksualiausiais apdarais pasipuošę pozuoja Lietuvos įžymybės.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš mėnesį rubrikoje svečiavosi grupės „Blogos mergaitės“ narė Rasa Bagdonavičiūtė. Šią savaitę www.olialia.lt lankytojai gali gėrėtis seksualiausiomis „ypatingai viliojančios atrakcijos“ - Natalijos Zvonkės sesers grupės YVA narės Kristinos Ivanovos nuotraukomis.

REKLAMA

„Sudalyvauti šioje fotosesijoje ryžausi spontaniškai, nebuvo kilę jokių dvejonių“, - sakė K. Ivanova ne tik aktyviai koncertuojanti, bet ir Klaipėdos universitete studijuojanti visuomenės sveikatą.

„Fotosesija vyko snieguotą dieną, todėl ilgai neteko svarstyti, kokius apatinius drabužėlius pasirinkti – iškart pamaniau, kad romantiškas, šviesus korsetas tiktų idealiai“, - pasakojo Kristina. Seksualus apdaras tik dar labiau pabrėžė įspūdingą merginos biustą ir liauną liemenį.  

Gundanti K. Ivanova yra įsitikinusi, kad visos moterys turi savo grožio ir žavesio paslaptį. „O mes juk esame gudrios ir mokame pasinaudoti savo mažomis paslaptėlėmis bei šiek tiek apgauti vyrus...“ - mįslingai šypsojosi grupės YVA šokėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų