REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau lapkričio 20 d. klube „Tarantino“ iš proto ves ir tik geriausių atsiliepimų reikalaus aršiai nusiteikę diskžokėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Ne už ilgo savo laidą visai Lietuvai gyvai pristatysiantis „Strictly House Sessions UK“ bosas ADAM VICIOUS yra pasiruošęs nustebinti visus „Facebook Night Out 2“ vakarėlio lankytojus. Reguliariai nauja muzika savo bagažą besipildantis „SSRadio“ rezidentas „Tarantino“ šokių aikštelę apmėtys linksmiausiomis muzikinėmis bombomis. Saugokitės!

REKLAMA

Skersai ir išilgai Lietuvos kraštą išmaišęs lietuvaitis ANDRIUS RIO žada pristatyti energingą bei nuotaikingą setą. Savo išskirtiniu skambesiu scenos veteranas yra išjudinęs ne vieną „kelmą“!

Trečiasis vakarėlio dalyvis, 2004-aisiais susikūrusios komandos „FLAXEN BEATS“ narys – NO EVIL. Neseniai pasirodęs viename kiečiausių Čikagos naktinių klubų - „Griffin Lounge“, vyrukas neneigia, laukiantis lapkričio 20-osios ir ketina pasidalinti savo patirtimi su visais „Facebook Night Out 2“ dalyviais.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinis, bet jokiu būdu ne prasčiausias, šiame saraše yra LeMings. Per kelis metus, sostinėje ir ne tik, savą klausytojų ratą spėjęs suburti druskininkietis, kartu su kolega Anatolijumi sukūrė improvizacijomis paremtą projektą „SOUTH EXPRESS“. Pripažinti ne tik Lietuvoje, sužavėję ne vieno klausytojo širdį ir Europoje, vaikinai vakarėlio metu žada pasiūlyti pliūpsnį būtinų melodijų, paskanintų gyvo saksofono improvizacijomis.

Renginio akimirkas įamžins visų pamėgtasis Pijus Vyčas (FotoInjekcija).

Adam Vicious (SSRadio, LT)

Andrius Rio (LT)

No Evil (Flaxen Beats, LT)

Live: South Express (LT)

Įėjimas: iki 23 val. - nemokamai, nuo 23 val. iki 24 val. - 10lt. Nuo 24 val. – 15lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų