REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baleto primarijus Nerijus Juška neišvengė LNK laidos „Na, palauk!“ pinklių. Vieną gražią dieną jis atvyko į restoraną susitikti su draugu, bet vietoj malonaus pašnekesio jo laukė netikėtos problemos.  

REKLAMA
REKLAMA

Prie judviejų su bičiuliu staliuko prisėdo mergina ir Nerijus ją, kaip tikras džentelmenas, apdovanojo dėmesiu. Bet tai pasirodė pražūtinga – netrukus pasirodė tariamas merginos vaikinas ir iškėlė tikrai nejuokingą pavydo sceną.

REKLAMA

Baleto solistas, kuriam scenoje tenka atlikti išdidžių herojų vaidmenis, nesijautė erelis. Nors iš pradžių Nerijus oriai  bandė teisintis ir aiškintis, tačiau atmosferai įkaitus, nusprendė į konfliktą nesivelti.

„Manau, kad kiekvienas atsidūręs tokioje situacijoje pasijaustų nejaukiai, ypač kai dar esi tikrai nekaltas. Aišku, Nerijus bandė išsisukinėti, paaiškinti situaciją, tačiau jo nelabai buvo klausoma. Iš kitos pusės – reikia atsargiai su tomis merginomis…” – juokėsi LNK laidos vedėjas Ramūnas Rudokas.

Tuo nemalonumai Nerijui Juškai restorane dar nesibaigė. Paliekant restoraną, jam buvo pateikta 1200 litų sąskaitą už jo „draugo“ pietus. Nerijui atsisakius apmokėti sąskaitą, buvo iškviesta apsauga. Kaip viskas pasibaigė, žiūrėkite per LNK trečiadienį 20.30 val. laidoje „Na, palauk!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų