REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Auksinėje blykstėje“ viešėjęs Sveikatos apsaugos ministras Algis Čaplikas sulaukė aštrių klausimų dėl kiaulių gripo, vaistų jam gydyti ir skiepų, kurių Lietuvoje dar nėra. Šį vakarą laidoje bus atskleista daug paslapčių,  į visiems rūpimus aktualius klausimus apie kiaulių gripą atsakys žmonės, ką tik juo persirgę.  

REKLAMA
REKLAMA

Sveikatos apsaugos ministras „Auksinėje blykstėje“ sulaukė ir „Išpažinčių dėžės“, kuri politikams būna itin negailestinga ir kelianti siaubą. Nerimaudamas ir baimindamasis atkastų paslapčių iš jo praeities, Algis Čaplikas bandė išsisukti nuo garbės jam nedariusios istorijos. Tačiau iš „Išpažinčių dėžės“ traukiami daiktai ir Kristupo Baublio spaudimas privertė prisipažinti, kad kadaise jis apgaudinėjo žmones.

REKLAMA

“Auksinė blykstė” sužinojo ir privertė Algį Čapliką papasakoti, kaip prieš porą metų, prieš Savivaldybės rinkimus, norėdamas sukelti Liberalų ir centro sąjungos aktyvumą, griebėsi melo. Kartą, sėdėdamas su kolegomis padėjėjais pastebėjo, kad iš jų vardų - Remigijus, Algis, Laura, Artūras, Inga - pirmųjų raidžių dėliojasi žodis „RALAI“. Algiui Čaplikui tada šovė į galvą mintis - kodėl nesugalvojus fiktyvios Visuomenės nuomonių apklausų agentūros pavadinimu „RALAI“, kuri veiktų partijos viduje ir skatintų partijos aktyvumą.

REKLAMA
REKLAMA

Be jokių sąžinės priekaištų  jis „įkūrė“ agentūrą ir partijos nariams pateikdavo išgalvotus duomenis, viešindami nariams šią informaciją kaip realią, gautą atlikus gyventojų apklausas. Bet keisčiausia, kaip sakė pats Sveikatos apsaugos ministras, kad išgalvoti duomenys beveik 100 procentų atitikdavo realybę ir pavyko net dukart atspėti rinkimų rezultatus.

Garsių  politikų atskleisti melai, tiesa apie kiaulių gripą ir baisias stichijas išgyvenusių žmonių pasakojimai – jau šį vakarą 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų