REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa Eurolygoje iškovojo trečiąją pergalę. Vilniečiai savų žiūrovų akivaizdoje 78:56 sutriuškino Belgrado „Partizan“ krepšininkus.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniečių puolėjas Donatas Zavackas, kuris šiame mače į varžovų krepšį įmetė 13 taškų pataikydamas visus 4 tolimus metimus, po susitikimo džiaugėsi, jog ši pergalė dar labiau priartino vilniečius prie kito etapo bei teigė, kad Belgrade žaisti bus kur kas sunkiau nei šį vakarą.

REKLAMA

– Kaip manote, ar serbų komanda dar turi vilčių patekti į kitą etapą?

– „Partizan“ ekipa vilčių patekti į kitą etapą tikrai dar nepalaidojo. Krepšinis yra toks sportas, kur viena diena gali laimėti, o kitą pralaimėti. Mums šiandien pavyko iškovoti pergalę. Kiekvienas laimėjimas mus artina kito etapo link.

– Kaip reaguojate, kai „Partizan“ vyr. treneris pasako, jog komanda su Milko Bjelica ir Dejanu Borovnjaku neturi galimybės laimėti prieš juos?


– Nesivelsiu dabar į debatus, nes vieną kartą jau nudegiau dėl jų. Manau, kad jie savo žaidimu šiandien įrodė, jog nėra prastesni už žaidėjus, kurie žaidė jų pozicijose serbų komandoje. Tai ir buvo atsakymas į trenerio pasisakymą.

REKLAMA
REKLAMA

– Kokį įspūdį paliko 229 cm ūgio Slavko Vranešas?

– Aukštas (juokiasi). Aukštas vyrukas. Kovojome, stengėmės. Ne pirmą kartą tenka rungtyniauti prieš tokius didelius žmones.

– Galbūt priešininkai nesitiki, jog taip gerai galite pataikyti iš toli?

– Nežinau, šito klausimo reikėtų priešininkų paklausti. Ačiū Dievui šiandien gerai sekėsi pataikyti. Gerai būtų, jog ateityje taip kristų.

– Belgrade bus sunkiau kautis prieš „Partizan“?

– Be abejo. Savo arenoje visada yra lengviau žaisti. Tai mes įrodėme ir šiandien. Belgrade jie žais su dideliu užsidegimu ir bandys panaikinti deficitą, kuriuo šiandien pralaimėjimo.

– Mačui teisėjavo moteris. Ar nejautėte jokio skirtumo?

– Nemanau didelio skirtumo. Svarbu, kad kažkas švilpia, o jau kas vyras ar moteris, nėra labai svarbu.



Edgaras Pulkovskis


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų