REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Š. m. lapkričio 17 dieną, Tarptautinės studentų dienos proga, penkių Vilniuje įsikūrusių universitetų Studentų atstovybės (MRUSA, ISM SA, VU SA, VGTU SA, VPU SA) kviečia visus Vilniaus studentus būti aktyviais, drauge kurti studentišką šventę ir nemokamai aplankyti Vilniaus meno galerijas, muziejus, parodas, ekspozicijas ir naktinius klubus.

REKLAMA
REKLAMA

Ugdydamos ir skatindamos Vilniaus studentų visuomeniškumą, pilietiškumą ir bendrus interesus, Studentų atstovybės šiais metais siūlo pasinerti į meno pasaulį ir užsukti į Lietuvos nacionalinį, Lietuvos teatro, muzikos ir kino bei memorialinius muziejus, įkvėpimo pasisemti ekspozicijose, nepraeiti pro Šiuolaikinio meno centre vykstančias parodas. Su LSP ir ISIC pažymėjimais įėjimas nemokamas.

REKLAMA

Tik šią dieną organizuojama „diena be delspinigių“ grąžinantiems knygas į VGTU ir  MRU bibliotekas.

Po judrios dienos atgauti prarastas jėgas siūlomos keturios skirtingas vakaro programos naktiniuose klubuose „Havana Social Club“, „Kiss Club“, „Tarantino“ bei „Roller“. Linksmybių, įspūdžių ir gerų emocijų tikrai netrūks. Įėjimas nemokamas.

Mykolo Romerio universiteto, ISM vadybos ir ekonomikos universiteto, Vilniaus universiteto, Vilniaus Gedimino technikos universiteto ir Vilniaus pedagoginio universiteto Studentų atstovybių iniciatyva skirta paminėti studentų kovą už demokratiją, asmens laisves bei teises ir pasipriešinimą prieš nacių okupaciją 1939 metų lapkričio 17-ąją. Šią dieną siekiama suvienyti viso pasaulio studentus nepaisant rasės, kalbos ir tradicijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų