REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitą savaitę radijo soties „ZIP FM“ eteryje startuoja naujas „Radistų“ sezonas „Radistai: 3 pakilimo takelis“. Ta proga laidos vedėjai Jonas ir Rolandas visus kviečia į pirmąjį skrydį, kuris įvyks lapkričio 13 d., 22 val., „Havana Social Club“.

REKLAMA
REKLAMA

Svečiai laukiami pasipuošę, kaip ir pridera visiems, esantiems lėktuve: solidūs, vyriškumu ir pasitikėjimu spinduliuojantys lakūnai; seksualios, kukliai savo grožybes pridengusios stiuardesės, savo žvilgsniu galinčios suvilioti kiekvieną keleivį; karinių lėktuvų pilotai, „raudonieji baronai“, ant pečių užsimetę sunkias, bizono odos striukes; įvairūs avantiūristai, akyse net nematę tikro lėktuvo, tačiau nešiojantys antpečius bei akis dengiančias lakūnų kepures...

REKLAMA

Pakilimą koordinuos patyrę debesų pilotai Jovani (Dusty Groove/Radistai/ZIP FM), Rolandas Mackevičius (Radistai/ZIP FM), Plato (HSC/CBM), Mark West, o sklandų nusileidimą užtikrins Alberto Macho ir Kamikadze (skirtingai, nei Japonijoje).

Tiems, kurie užtruks besileisdami po penktadieninio pakilimo, „Havana Social Club“ net nerekomenduoja eiti miegoti, nes  lapkričio 14 d., šeštadienį, nuo pat 12 val., klube įsisiūbuos neregėta, MC „Vorai“ organizuojama margaspalvė fiesta (drąsiai galėtume tai pavadinti misterija) – „Vilnius Tattoo Convention“. Tikrai bus kur paganyti akis: renginyje savo darbus pristatys geriausi tatuiruočių ir auskarų vėrimo meistrai iš Lietuvos ir užsienio šalių,  aistras kaitins ant  nuostabių merginų kūnų  atliekami nuodėmingi  bodypainting’o kūriniai. Neįprastą šou žada išprotėjusio rock’n’roll  grupė  Knucklebone Oscar iš Švedijos, gotikinio roko profesionalai  Vic Anselmo iš Latvijos bei įvairaus muzikos stiliaus  plokšteles sukantys DJ: Himera Rouge (daytime: Rock’n’roll & Psychobilly; afterparty: Industrial, Electro, EBM), Tokiku (Rock, Metal, Psychobilly), AHC (Electro). Vakaro svečių laukia ir dar vienas neįprastas reginys – „Circus Mundus Absurdus“ trupė iš Suomijos. Savo originalius, kraują stingdančius pasirodymus jie vadina tiesiog “išprotėjusių cirkininkų šou”. Organizatoriai teigia, kad kiekvienas reginio dalyvis ar svečias galės pademonstruoti savo tatuiruotes ir auskarus, dalyvauti tatuiruočių rinkimuose, savo kūną papuošti naujais darbais ir šėlti iki pat aušros, o šiai meno rūšiai abejingi piliečiai – tiesiog prisižiūrėti keistenybių. Norintys sudalyvauti šiame renginyje bilietais turėtų pasirūpinti dabar (bilieto kaina – 28 Lt), nes renginio dieną bilietai brangs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų