REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

F. Lampardas: „Anglai – neprastesni už brazilus“

Šeštadienį draugiškose rungtynėse akis į akį susigrums vienos iš stipriausių pasaulio futbolo rinktinių – Anglija ir Brazilija.

REKLAMA
REKLAMA

Londono „Chelsea“ ekipos saugas Frankas Lampardas, kuris vilkėdamas Anglijos rinktinės marškinėlius sužaidė jau 76-eriaas rungtynes teigia, kad jo komanda niekuo nenusileidžia tituluotiems varžovams.

REKLAMA

„Mes turime tikėti savimi, kiekvienas žaidėjas asmeniškai. Esame pakankamai talentingi, kad galėtumėme nugalėti Braziliją“, – sakė 31 metų saugas.

„Turime aukščiausios klasės žaidėjus – Wayne'ą Rooney, Steveną Gerrardą, Johną Terry,  Rio Ferdinandą.“

„Šie futbolininkai gali būti lyginami su bet kuriuo geriausiu pasaulio futbolininku. Esu tikras, kad Brazilijos rinktinės treneris norėtų savo komandoje turėti tokius žaidėjus, o ypač W. Rooney, nes jis aikštėje gali padaryti ypatingus dalykus.“

REKLAMA
REKLAMA

„Wayne'as yra pats talentingiausias mūsų komandos žaidėjas, jis yra geriausias žaidėjas Anglijos rinktinėje. Jis gali kurti progas ir pats pelnyti įvarčius. Johnas Terry yra geriausias gynėjas, su kuriuo yra man tekę rungtyniauti, o Stevenas Gerrardas puikiai moka atlikti savo funkcijas.“

Beje, mačas tarp Anglijos ir Brazilijos rinktinių įvyks Dohoje, Katare, esančiame „Khalifos“ stadione.

Tuo tarpu Lietuvos futbolo rinktinė šiemet jokių draugiškų mačų jau nebežais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų