REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

T. McGrady veržiasi į NBA arenas

Hiustono „Rockets“ žvaigždė 30-metis Tracy McGrady, dėl kelio traumos nežaidęs net aštuonis mėnesius, tikisi į NBA arenas pirmą kartą įžengti jau lapkričio 18 dieną, kitą trečiadienį, mače su Minesotos „Timberwolves“ klubu.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu sujaudintas, kad artėja mano sugrįžimas. Visus metus turėjau žaisti ant vienos kojos. Negalėjau konkuruoti su geriausiais krepšininkais“, – sakė T. McGrady.

REKLAMA

Nepaisant to, kad pats krepšininkas į aikštę pasirengęs grįžti jau labai greitai, ne taip optimistiškai yra nusiteikęs „Rockets“ generalinis direktorius Darylas Morey. Pasak jo, krepšininkas į aikštę grįš ne anksčiau kaip lapkričio 23 dieną, kai jam bus atlikti išsamūs pakartotiniai tyrimai.

„Džiaugiamės, kad Tracy gyja po traumos, tačiau turime likti budrūs. Jokia tiksli data nėra nustatyta jo sugrįžimui. Jis pradės rungtyniauti tik tada, kai gydytojai, komandos vadovai ir pats krepšininkas tai nuspręs“, – teigė „Rockets“vadovas.

Šių metų vasario mėnesį gydytojai atlikę tam tikras procedūras pareiškė, jog T. McGrady traumos gydymas užtruks apie metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų